Filmis "Reis Kreekasse" rändavad head toitu ning head nalja hindavad kolleegidest sõbrad Rob Brydon ja Steve Coogan Odüsseuse jälgedes Troojast Ithakani, nautides hõrgutavaid roogi, häid veine ja omaenda hääle kõla, imiteerides lugematuid suuri staare ja lahates omaenda argiprobleeme. "Reis Kreekasse" on neljas ja viimane lugu aastal 2010 alanud lustiliste retkede reast, mille vältel on Brydon ja Coogan rännanud mööda Inglismaad (2010), Itaaliat (2014) ning Hispaaniat (2017)

Elisa videolaenutusest leiad nüüd eraldi kausta armastatud jõulufilmidega - valikut on tervele perele alates ''Üksinda kodus'' filmidest kuni ''Lepatriinude jõulude'' ja ''Visa hingeni'' välja! Kogu kausta laia filmivalikuga on võimalik tutvuda siin: bit.ly/2IZEegm

Pühade kausta lisandus veel üks uus tulija, selle aasta film "Õnnelikumad jõulud", kus peaosades Kristen Stewart ja Mackenzie Davis. Oma kaaslase perekonnaga kohtumine on kõigi jaoks närvesööv kogemus. Plaan oma kaaslasele ettepanek teha tema perekondlikul jõuluõhtul - avastades, et ta perekond ei tea, et nende tütar on gei - on täitsa pöörane. Sellises olukorras avastab ennast ka Abby. Kui Abby lõpuks mõistab, et Harper on nende suhet oma perekonna eest varjanud, hakkab ta kahtlema selles, kas üldse oma kaaslast tunneb.

Auhinnatud autori, Barry Jonsbergi raamatu põhjal tehtud film "Õ nagu õnnelik" paneb naerma, nutma ning hinge helisema. Aus ja südantsoojendav lugu räägib 12aastasest tüdrukust, kes võtab nõuks oma pere taas ühendada ja lähedaste ellu õnne tagasi tuua. Tõsises peretragöödias karastunud Candice Phee kasutab selleks unikaalseid võtteid, pannes vaataja talle jäägitult kaasa elama ja tundma.

Elisa uue originaalsarja ''Tulejoonel'' teine osa lisandus Elisa Huubi! Uue sarja keskmes on Marko Matvere kehastatav Jakob Sommer, kelle töö- ja eraelu on karidele jooksnud. Kõrvaltvaatajaile sõbraliku ja rahulikuna näiv vanaisa tunneb ühel hetkel, et maailm tema ümber on jäänud võõraks ning ta otsustab seda plahvatusohtliku missiooniga ''parandama'' hakata. Pealinna oma hirmuvalitsuse all hoidvat pommimeest asub jälitama noor kaitsepolitsei tippuurija, keda kehastab Kaspar Velberg. Lisaks teevad sarjas kaasa veel mitmed armastatud näitlejad nagu Märt Avandi, Mait Malmsten, Sten Karpov, Liis Lass, Saara Pius, Märt Pius, Tõnis Niinemets, Ivo Uukivi, Kristel Aaslaid, Peeter Oja, Grete Kuld, Priit Loog, Karin Tammaru jpt! Sarja stsenarist on Martin Algus ning režissöör Ergo Kuld.Sarja saab eksklusiivselt vaadata Elisa Huubist, teenuse kohta leiad lisa: www.elisa.ee/huub