BBC Four ostis näitamisõigused auhinnatud Soome draamasarjale „Tuba 301" ja ühtlasi on tegemist esimese soomekeelse sarjaga, mida BBC Four asub näitama nii tele-eetris kui BBC iPlayer voogedastusplatvormil.

Elisa sisuhankejuht Toomas Ili sõnas, et tegemist on märgilise saavutusega Elisa originaalsarjadele. „Sari toob vaatajateni skandinaavialiku psühholoogilise trilleri, mis pakub närvesöövat vaatamist ka kõige nõudlikumale sarjafännile. Uuel aastal toodab ka Elisa Eesti koostöös Warner Bros. Televisioniga sama stsenaariumi põhjal kodumaiste näitlejatega draamasarja."

„Tuba 301" on lugu Kurtide perekonnast, kelle elu muutub ühel jaanipäeval pöördumatult, kui pere ühine suvilareis lõppeb õudusunenäos. Šokeeriv peretragöödia naaseb pinnale aastaid hiljem, kui saladused hakkavad lahti rulluma ja näitavad, kui kaugele on igaüks nõus minema oma lähedaste nimel.

„Tuba 301" on valminud koostöös Warner Bros. Televisioniga ja sarja on kirjutanud Briti stsenarist ja näitleja Kate Ashfield. Eestis on sari nähtav kõigile Elisa Huubi klientidele.