Elisa Huubi on jõudnud Elisa uue originaalsarja "Tulejoonel" 4.osa. Sadama juhataja tuleb koomast välja ja räägib uurija Markile, miks ta auto ette jooksis. Selgub, et mees on jõhkra väljapressimise ohver. Mark korraldab koos Kriminaalpolitseiga haarangu väljapressija tabamiseks, selle käigus avastatakse prostitustioonivõrgustik, mis orjastab Ukrainast ja Valgevenest siia tööle tulnud naisi. Jakob satub samal ajal silmitsi kiuritegeliku grupeeringuga, mille liikme ta õhku laskis ja tema elu on tõsises ohus. Käib uus ja võimas plahvatus.

Elisa Huubist leiab armastatud ERR-i sarja ''Lahutus Eesti moodi'' teise hooaja 9 osa. Eesti filmi- ja teleauhindade galal parima telesarja tiitliga hinnatud sarja uue hooaja 9 osa saad vaid Huubist kasvõi kohe järjest ette ära vaadata. Elisa Huubi kohta leiad lisa: www.elisa.ee/huub

Elisa videolaenutusse on jõudnud verivärske eestimaine dokumentaalfilm Linnar Priimäest. Filmi tutvustuses räägib režissöör Manfred Vainokivi nii: See juhtus mõned aastad tagasi Santiago de Compostelas, maalima vanimas hotellis. Olin teelauas Linnar Priimäele üht enda arust geniaalset mõttekäiku presenteerinud, kui lugupeetud professor ärritus ja lasi "Mephistophelesel" enda sisemusest vallanduda. Oli see vast tulevärk. Järgmise veerandtunni jooksul sain teada kogu tõe enda kohta. Priimägi imestas, kuidas maakoor üldse suudab nii rumlat inimest kanda. Olles oma valgustava sõimu minu aadressil lõpetanud, leebus ta ja ütles, "Manfred sa pead minust filmi tegema." Keeldusin sedamaid. Ma võin ju rumal olla, aga ometi mitte nii rumal, et Priimäest filmi teha. Paraku läks teisiti ja Mephistopheles saavutas oma tahtmise. Ma ei hakka siinkohal ümber jutustama filmi sisu, mis oleks sama mõttetu tegu nagu puändi ärarääkimine enne veel kui anekdoot kõlanud on.

Elisa Huubi filmide seast leiab uue filmina "American Woman", mille peaosas mängib Sienna Miller. Ühes Pennsylvania töölislinnas läheb kaduma 32-aastase naise tütar. Nii peabki ema võtma enda hoole alla oma teismelise tütre vastsündinud poja. Tütre jäljetult kadumisest kuni hetkeni, mil selgub kogu tõde, jääb 11 rasket aastat täis muret, raskusi ning uurimist, mis venib üha pikemaks ja jätab järjest vähem lootust, et sellel lool võiks olla õnnelik lõpp.