„Vseviov‟ on portreefilm Eesti Kunstiakadeemia emeriitprofessorist, tudengite lemmikõppejõust ja rahva poolt armastatud raadiohäälest, kes on suutnud ka kõige kuivemad ajaloosündmused müstiliste lugudena kuulajate hinge valada. Davidi jutustatud ajalugu ongi aja lugu - mõttevool, milles lugu ja aeg põimuvad, näitamaks üksikute hetkede suuremat tähendust. Tema ümber ja sees voolav aeg ei peatu ka tema sündmusterohkel sünnipäeval, mille vaatajatena lugu loo kaupa kaasa teeme.

Elisa Huubis on nüüd uue tulijana vaadatav vene sari ''Armastuse uurimine''. Nadežda Poljakova on kolme lapse ema ja andekas uurija. Lapsed on tema elu mõte, kuid töö on tema kirg! Jagades end kodu ja tapmiste uurimise vahel, läheneb Nadežda uurimistele ebastandardselt. Intuitiivselt teeb ta kindlaks peamise ja ehitab sellele oma versiooni. Kangelanna endine mees, alampolkovnik Poljakov, töötab samuti politseis ja talle ei meeldi Nadežda naasemine tööle. Pealegi märkab ta, et naise suhted uue ülemuse major Krjukoviga hakkavad väljuma tööalase suhte piiridest. Kahe tugeva karakteri kooslus, huumor ja vastastikune sümpaatia aitavad Poljakoval ja Krjukovil võidelda kuritegevusega ning leida tee oma tunneteni.

Filmis nimega " Legend Barney Thomsonist" on Barney Thomson kohmetu ja uje juuksur Šotimaal Glasgow linnas. Tema elu on armetult keskpärane, kuid see võtab äkitselt ootamatu pöörde, kui ta siseneb sarimõrvarite grotesksesse ja koomiliselt absurdsesse maailma. Lisaks kaasahaaravale süžeele on nauditavad ka suurepärased näitlejatööd Robert Carlyle ning Emma Thompsoni poolt.

Elisa Huubi filmikaustast leiab draama "Jäneseurg", peaosades Nicole Kidman ning Aaron Eckhart. Becca ja Howie olid õnnelik äärelinnapere, kuid pärast autoõnnetust, milles hukkus nende väike poeg, pole elu enam endine. Nüüd püüavad nad hakkama saada leinaga ja oma suhtega, mõlemad isemoodi. Nicole Kidman kandideeris rolliga ka parima naispeaosatäitmise eest nii Oscarile kui Kuldsele Gloobusele.

Elisa uue originaalsarja ''Tulejoonel'' viies osa on nüüd samuti Elisa Huubis üleval. Uues plahvatuses hukkusid juhuslikud inimesed ja avalikkuse surve pressib uurimsigrupile järjest kõvemini peale - juhtum tuleb kiiresti lahendada. Samal ajal leitakse tapetud noormees, kellelt Jakob pommi varastas. Jakob tegeleb aga raha hankimisega, "pommimees" ei hooli enda heaolust, vaid tahab oma perekonnale midagi maha jätta. Katse sularahaautomaati õhkida ebaõnnestub ja plahvatamata väetisepommilt leitakse ka DNA'd. Uurimisgrupp on läbimurde lävel. Jakob koostab nimekirja vaenlastest ja pargib lõhkeainet täis kaubiku otse Riigikogu hoone ette.