Intervjuus USA Today’le rääkis Oscari-võitja toitudest, mis kaalutõusule kaasa aitasid: “Ohverdused, mida ma oma tegelaskujude jaoks teen.. Kaalus juurde võtmine oli tühiasi. Sõin õhtuti, palju. See polnud tervislik, aga töötas. Piimakokteilid olid mu sõbrad. Jäätis oli mu väga hea sõber.”

Psühholoogilise krimipõneviku “Väikesed asjad” peaosades astuvad üles lisaks vanameister Denzel Washingtonile (“Treeningpäev”, “Au ja hiilgus”) veel Rami Malek (“Bohemian Rhapsody”) ja Jared Leto (“Elujanu”). Stsenaariumi autor John Lee Hancock (“Pime nurk”, “Hr Banksi päästmine”) ka lavastas filmi.

Kerni maakonna abišerif Joe “Deke” Deacon (Washington) saadetakse Los Angelesse lihtsat ülesannet täitma — asitõendeid koguma. Kuid ta kaasatakse seal linna terroriseeriva mõrvari otsingutesse. Jahti korraldavale LA šerifijaoskonna seersandile Jim Baxterile (Malek) avaldab Deke’i võmmivaist muljet ja ta võtab ta mitteametlikult appi. Kuid mõrvarit jahtides ei tea Baxter, et uurimine toob pinnale mõndagi Deke’i minevikust ja paljastab süngeid saladusi, mis võivad enamatki kui vaid ta juhtumi ohtu seada.

Filmis teevad kaasa veel Natalie Morales (“Sugupoolte heitlus”), Terry Kinney (“22. miil”, telesari “Miljardid”), Chris Bauer (“Sully”, telesari “The Deuce”), Joris Jarsky (telesari “Bad Blood”), Isabel Arraiza (telesari “Pearson”) ja Michael Hyatt (“Hull ekstüdruk”).

“Väikesed asjad” esilinastused alustavad Forum Cinemase kinodes juba 10. veebruarist.