Tõelise filmifänni gurmeeõhtu! See on kinoõhtu, kus reklaame ei näidata, vaid selle asemel saavad külalised nautida tervelt pool tundi parimaid filmitreilereid. Iga Kuufilmi juhatavad sisse meie kinospetsialistid, kes räägivad linateose köögipoolest ning lasevad publikul, kas interaktiivselt või muidu aktiivselt läbi erinevate auhinnalooside kaasa lüüa.

Veebruari Kuufilm on psühholoogiline krimipõnevik "Väikesed asjad", mille peaosades on Oscari võitjad Denzel Washington, Rami Malek ja Jared Leto.

Kuufilmi esilinastus toimub 10. veebruaril kell 18.55 Coca-Cola Plaza iSENSE saalis. Uksed avame kell 18.35, et saaksite nautida kõige uuemaid ja ägedamaid tulevaste filmide treilereid. Piletid leiad SIIT!

Filmi esilinastused alustavad 10. veebruarist. Piletid leiad SIIT!

Psühholoogilise krimipõneviku “Väikesed asjad” peaosades astuvad üles Oscari-võitjad Denzel Washington (“Treeningpäev”, “Au ja hiilgus”), Rami Malek (“Bohemian Rhapsody”) ja Jared Leto (“Elujanu”). Stsenaariumi autor John Lee Hancock (“Pime nurk”, “Hr Banksi päästmine”) ka lavastas filmi.

Kerni maakonna abišerif Joe “Deke” Deacon (Washington) saadetakse Los Angelesse lihtsat ülesannet täitma - asitõendeid koguma. Kuid ta kaasatakse seal linna terroriseeriva mõrvari otsingutesse. Jahti korraldavale LA šerifijaoskonna seersandile Jim Baxterile (Malek) avaldab Deke’i võmmivaist muljet ja ta võtab ta mitteametlikult appi. Kuid mõrvarit jahtides ei tea Baxter, et uurimine toob pinnale mõndagi Deke’i minevikust ja paljastab süngeid saladusi, mis võivad enamatki kui vaid ta juhtumi ohtu seada.

Filmis teevad kaasa veel Natalie Morales (“Sugupoolte heitlus”), Terry Kinney (“22. miil”, telesari “Miljardid”), Chris Bauer (“Sully”, telesari “The Deuce”), Joris Jarsky (telesari “Bad Blood”), Isabel Arraiza (telesari “Pearson”) ja Michael Hyatt (“Hull ekstüdruk”).

Vaata treilerit!

Jaga
Kommentaarid