"Luku taga" ("Locked Down", 2021) Linda ja Paxton otsustavad lahku minna, aga peavad siis karantiini tõttu koos kodus passima. Kooselu on keeruline, kuid luuletused ja ohtrad veinikogused aitavad neil üllataval moel lähedasemaks muutuda. Peasodaes Chiwetel Ejiofor ja Anne Hathaway. Vaata filmi HBO äpis.

"Peenike punane joon" ("The Thin Red Line", 1998) Seitsmele Oscarile kandideerinud ja Berliini filmifestivalil Kuldkaru võitnud sõjafilm, mille lavastas Terrence Malick ("Elupuu"). See on suurejooneline sõjafilm, mis jutustab loo kaosest, mida kogesid Vaikse ookeani saartel võidelnud USA sõdurid Teise maailmasõja päevil. Sõja õudused lähendavad noori sõdureid omavahel ning ümbritsevas kaootilises ja eluohtlikus olukorras on ainsaks eesmärgiks ellujäämine. Filmis mängib tõeline staaride paraad: Sean Penn ("21 grammi"), Nick Nolte ("Võitleja"), Adrien Brody ("Pianist"), John Travolta ("Pulp Fiction"), George Clooney ("Märtsi iidid") jne.

"Wall-E" (2008) Aasta on 2700 ning maakera on pilgeni täidetud igasuguse rämpsu ja prahiga. Et emake Maa jälle elamiskõlblikuks muuta, lahkus inimkond planeedilt ning jättis koristama miljoneid väikeseid roboteid. Koristusprogramm aga luhtus ning alles jäi ainult üks pisike robot, WALL·E. WALL·E veedabki oma päevi tehes seda, milleks ta loodi. Kuid kui Maale saadetakse progressi uurimiseks sond veel ühe väikse robotiga, leiab WALL·E oma elu armastuse.

"Sind polnud kunagi siin" ("You Were Never Really Here", 2017) Auhinnatud krimidraama, mis võitis Cannesi filmifestivalil parima näitleja ja parima stsenaariumi auhinna. Joe (Joaquin Phoenix, "Jokker") on traumeeritud sõjaveteran. Tema töö on kurjategijate kätte sattunud tüdrukute otsimine. Joe saab ülesande päästa inimröövijate käest senaatori teismeline tütar. Tööots väljub aga kontrolli alt, mees avastab vandenõu ja näib, et luupainajalikust olukorrast eluga väljumine on võimatu.

"Hotell Artemis" ("Hotel Artemis, 2018) Krimipõnevik. Filmi tegevus toimub lähitulevikus Los Angeleses, mis on täis mässe ja tänavarahutusi. Meditsiiniõde (Jodie Foster, "Voonakeste vaikimine") peab kõrgema kategooria kurjategijatele mõeldud salajast ja turvalist haiglat. Sinna saabub pangaröövel, kes toob haiglasse oma haavatud tiimikaaslased koos ülikalli juveelisaagiga. Seepeale ründavad haiglat nii maffia kui ka politsei ning kriminaalidest patsiendid peavad asuma iseennast ja haiglat oma elu hinnaga kaitsma. Vaata filmi tasuta.