Uus aasta algas paljude jaoks hoogsate aastavahetussaadetega ja kõik, kes pere või sõprade ringis uut aastat vastu võtsid, said hiljem meelelahutust nautida läbi järelvaatamise. Saated nagu „Edekabel“, „Koleilus 2020“ ja „Mida toob aasta 2021“ olid Elisa Elamuses ühed järelvaadatumad. Kõige populaarsem oli siiski Eesti Muusikaauhindade 2021 gala, kus noppis ohtralt auhindu räppar Nublu. Tele-eetris olnud filmidest domineeris jaanuaris täielikult Harry Potteri maagiline filmisaaga, mis osutub igal aastal väga populaarseks.

Jaanuaris otsisid paljud eestlased Elisa videolaenutusest, kas nemad või mõni nende lähedane „Teneti“ filmilindile jäi ning need vähesed, kes kinos filmi ei näinud, said nüüd peaaegu kodumaist kassahitti diivanilt jälgida. Laenutusest vaadatakse alati uut ja värsket sisu, seega pole üllatus, et väga populaarseks osutus äsja kinodesse jõudnud „Wonder Woman ’84“. Teiste seas vaadati ka filme „Jaht“, „Mulan (2020)“ ja Linnar Priimäest jutustavat „Mephistophelest“.

„Koroonast tingitud olukord on pannud ka suuremaid filmitootjad plaane ümber tegema ja tõenäoliselt jõuavad paljud kinofilmid tänavu videolaenutusse oluliselt kiiremini kui varem,“ ütles Elisa TV-teenuste valdkonna juht Silver Soomre. „Kuna mitmed suured kassahitid lükkusid tänavusse aastasse, on filmisõprade kalender üsna tihe, täis põnevat ja värsket sisu.“

Hirmu ja põnevust külvas Elisa Huubi vaadatuim sari „Tulejoonel“, mis suurepärase näitlejatöö ning plahvatusohtlikkusega kogus enim silmapaare. Sarja viimane osa linastub käesoleva nädala reedel ja seega saavad kõik huvilised kuus ülipõnevat osa korraga ära vaadata. Populaarsed olid ka „Lahutus Eesti moodi“, „Padjaklubi“ ja „ENSV“. Filmidest oli Huubis vaadatuim paljude laste ja lastevanemate lemmik „Sipsik“.

Jaanuari telesaadete järelvaatamise TOP:

"Eesti Muusikaauhinnad 2021" KANAL2
"Edekabel" TV3
"Kuuuurija" KANAL2
"Kallid kalorid" TV3
"Pealtnägijad" ETV
"Hommik Anuga" ETV
"Mida toob aasta 2021" KANAL2
"Koleilus 2020" ETV
"Peeter Võsa intervjuu Märt Ringmaaga" KANAL2
"Aastavahetuse ÕHTU" KANAL2

Jaanuari filmide järelvaatamise TOP:

"Harry Potter ja tarkade kivi" KANAL2
"Harry Potter ja Azkabani vang" KANAL2
"Harry Potter ja saladuste kamber" KANAL2
"Harry Potter ja Fööniksi ordu" KANAL2
"Harry Potter ja segavereline prints" KANAL2
"Jääaeg: Kokkupõrge" TV3
"Harry Potter ja surma vägised" KANAL2
"Harry Potter ja tulepeeker" KANAL2
"Harry Potter ja surma vägised: Osa 2" KANAL2
"Kaunitar ja koletis" TV3

Jaanuari Elisa Huubi TOP:

"Tulejoonel"
"Kättemaksukontor"
"Padjaklubi"
"ENSV"
"Sipsik"
"Järvepealne"
"Teadmata kadunud"
"Luther"
"Lahutus Eesti moodi"
"Armastuse uurimine"

Jaanuari Elisa videolaenutuse TOP:

"Tenet"
"Pärast. Kui sädemeid lendas"
"Jaht"
"Kass ja hiir salamissioonil"
"Mulan (2020)"
"Trollid 2"
"Armastusega Itaaliast"
"Wonder Woman '84"
"Mephistopheles"
"Viiskümmend vabastatud varjundit"