1. Elisa neljanda originaalsarja ‘’Tulejoonel’’ kõik osad on tänasest Elisa Huubis vaatamiseks üleval! Sarja keskmes on Marko Matvere kehastatav Jakob Sommer, kelle töö- ja eraelu on karidele jooksnud. Kõrvaltvaatajaile sõbraliku ja rahulikuna näiv vanaisa tunneb ühel hetkel, et maailm tema ümber on jäänud võõraks ning ta otsustab seda plahvatusohtliku missiooniga ’’parandama’’ hakata. Pealinna oma hirmuvalitsuse all hoidvat pommimeest asub jälitama noor kaitsepolitsei tippuurija, keda kehastab Kaspar Velberg. Lisaks teevad sarjas kaasa veel mitmed armastatud näitlejad nagu Märt Avandi, Mait Malmsten, Sten Karpov, Liis Lass, Saara Pius, Märt Pius, Tõnis Niinemets, Ivo Uukivi, Kristel Aaslaid, Peeter Oja, Grete Kuld, Priit Loog, Karin Tammaru jpt! Sarja stsenarist on Martin Algus ning režissöör Ergo Kuld. Sarja saab eksklusiivselt vaadata Elisa Huubist.

2. Elisa huubi on lisandunud ka uus sari “Puhas Vuuk” (Snatch). Loos on kolm peategelast — enesetõestamise ja põnevuse näljas kahekümnendates noormehed. Šikk, pikakasvuline ja paatmajas elav Albert on kamba liider. Tema isa Vic Hill on kuulus kurikael, kes on istunud 15 aastat kullaröövi eest vangis ja nüüd äsja põgenenuna taas vabaduses viibib. Charlie on päris aadlik, kes kannab alati kikilipsu ja on võõrdunud oma veidratest vanematest, kelle katuse all ta siiski elab. Tänavaelu pakub muidu üsna reserveeritud noormehele võimalust oma sisemine loom valla päästa. Sageli kübarat kandev Billy on pooleldi roma ja poksija, kes ei viitsi eriti trenni teha. Tal on alati kaasas hambakaitsmed, mida ta kasutab poksiringis ja tänavakaklustes. Billyl on ägedad tätoveeringud ja täiuslikud kõhulihased. Teleloo loomisel on saadud inspiratsiooni Guy Ritchie 2000. aasta filmist „Snatch“. Sarja pildikeel, dialoog ja tempo on hoogne ning kaasaegne.

3. Lisaks on Elisa Huubis ettevaatamiseks kodumaiste sarjade uued hooajad. “Võimalik vaid Venemaal” uue hooaja 6 esimest osa saab Huubist juba kohe ära vaadata, telesse jõuab sari alles märtsis. Tagasi on ka armastatud reisiduo Kristjan ja Teet! Uus seiklus viib neid Tansaaniasse — ’’Kaks kanget Tansaanias’’ esimene osa on juba praegu Huubis ette vaatamiseks üleval ning õige pea lisanduvad ka järgmised osad. Tele-eetrisse jõuab uus hooaeg veebruari lõpus.

4. Elisa videolaenutusest leiab uue draamafilmi "Adam", kus peaosas mängib Aaron Paul. Adamil on kõik olemas: armastatud töö, lahevaatega maja ning kaunis tütarlaps. Seda kõike muudab aga õnnetus, mille tõttu jääb Adam ratastooli. Talle tundub, et elul on lõpp, kuid tutvumine venelannast meditsiiniõega annab talle eluisu tagasi.

5. Videolaenutusest leiad ka filmi nimega "Rasvarinne". Neli noort Skandinaavia naist, Helene, Marte, Pauline ja Wilde on paksud ja nad ei häbene seda. Nad on grupp noori naisi, kes võitlevad õiguse eest olla ilus täpselt sellisena, nagu sa oled. Kehakaal ei saa nende sõnul olla määravaks marginaaliks, mis tagab heaolu, õnne ja rahulolu. Üheskoos on nad loonud aktiivse paksude naiste liikumise, mille eesmärgiks on teineteise toetamine ja omamoodi üleolek sellest, kas oled paks või peenike. Film viib meid nende tegelaste igapäevaellu ja tegemistesse. Üldiselt positiivse alatooniga filmis on ka mitmeid mõtlemapanevaid momente.