1. Keanu Reeves — “Matrixi” triloogia

Keanu Reeves sai kolme “Matrixi” filmi eest kokku 250 miljonit dollarit.

2. Will Smith — “Mehed mustas 3”

“Mehed mustas 3” (“Men in Black 3”) valmis 215 miljoniga ning teenis tagasi 624 miljonit. Peaosalist kehastava Will Smithi jaoks tähendas see kõik aga seda, et lisaks “tavapärasele” 20 miljoni suurusele palgale sai ta osa ka filmi tuludest ehk kokku umbes 100 miljonit.

3. Tom Cruise — “Võimatu missioon: Variprotokoll”

“Võimatu missiooni” seeria 2011. aastal täiesti uuele tasemele viinud “Variprotokoll” (“Ghost Protocol”) tõi Tom Cruise’ile 75 miljoni suuruse palgapäeva.

4. Sandra Bullock — “Gravitatsioon”

Bullocki ettemaks oli 20 miljonit, kuid kuna ta sai ka filmi kassatulust oma osa, siis tõusis see 70 miljoni dollarini.

5. Johnny Depp — “Alice imedemaal”

Depp teenis rolli eest 68 miljonit dollarit.

6. Harrison Ford — “Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik”

2008. aasta “Indiana Jones ja kristallpealuu kuningriik” tõi Harrison Fordile 65 miljonit dollarit, sest otseloomulikult kujunes neljas “Indiana Jonesi” film väga edukaks.

7. Tom Hanks — “Forrest Gump”

Hanks otsustas “Forrest Gumpi” rolli puhul tulemusepõhise tasu kasuks ja muidugi tasus see ära. Film osutus hitiks ja Hanks teenis 60 miljonit dollarit.

8. Johnny Depp — “Kariibi mere piraadid: Võõrastel vetel”

Forbes teatas 2010. aastal, et neljas “Kariibi mere piraatide” film läks kokku maksma üle 410 miljoni dollari, millest 55 miljonit dollarit sai endale megastaar Johhny Depp, kes isegi hiljem tunnistas, et ta oli ülemakstud, sest teenis esimese nelja filmi pealt kokku üle 300 miljoni dollari.

9. Jack Nicholson — “Batman”

Jack Nicholsoni sai 1989. aasta “Batmani” Jokkeri rolli eest 6 miljonit dollarit, aga kuna ta tegi filmi ja selle järgede ja nende põhjal loodud kaupade tulude kohta lepingu, siis sai ta kokku 50 miljonit dollarit. Ja seda veel filmide eest, kus ta ise ei osalenud.

10. Leonardo DiCaprio — “Algus”

Christopher Nolani “Algus” (“Inception”) on suurepärane film, mis vääris kogu seda edu, mis selle osaks langes. DiCaprio teenis filmi eest 50 miljonit dollarit.

11. Robert Downey Jr. — “Tasujad”

Robert Downey Jr., kelle karjääri suurimad palganumbrid on tulnud Marveli filmidest, teenis esimese “Tasujate” filmi eest 50 miljonit dollarit.

12. Cameron Diaz — “Halb õpetaja”

Diaz sai esialgseks tasuks küll miljon dollarit, aga kuna enamus rahast teenis ta filmi kassaedu pealt, siis jäi tema palganumbriks 40 miljonit dollarit.

13. Tom Hanks — “Reamees Ryani päästmine”

Hanks on oma karjääri jooksul teinud mitmeid lepinguid, kus ta on rolliga kohe väiksema summa eest nõus, kuid teenib kopsaka tasu, kui film osutub edukaks. Nii oli ka Spielbergi “Reamees Ryani päästmisega”, mille eest Hanks teenis 40 miljonit dollarit.

14. Jim Carrey — “Kõigele “Jah”

Jim Carrey tegi selle 2009. aasta komöödia puhul targa valiku: selle asemel, et kohe palka saada, vahetas ta palganumbri filmi osakute vastu ja kuna film teenis üle 230 miljoni dollari, siis teenis Carrey 30 miljonit dollarit.

15. Arnold Schwarzenegger — “Terminaator 3: Masinate mäss”

Schwarzenegger oli nõus 2003. aastal Terminaatori rolli naasma ainult ühel tingimusel. Selleks 29.25 miljoni dollari suurune tasu, mis oleks tema omaks saanud isegi siis, kui film poleks kunagi valmis saanud.

16. Emma Stone — “La La Land: California unistused”

Emma Stone teenis kuus Oscarit korjanud “La La Landi” eest 26 miljonit dollarit.