Kuula saadet alates 29:45 ja osale kuulajamängus: "Kas tunned ära tuntud seriaalide teemalood?" (Vasta kõik õigesti ja võida auhindu! Vastused saata neljapäevaks kell 18:00 rrnovod@gmail.com)

1x
00:00

"Kinoveebi Jututoa" 101. saates arutavad Ragnar, Henryk ja Raiko nende filmide ja seriaalide üle, mida on nad vahepeal koduste vahendite (Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+ jne) abil vaadanud ("Raya ja viimane lohe", "WandaVision" jpm.).

Lisaks võetakse ette filmiuudised meilt ja mujalt.

Sisukord:

25:33 Viienda kuulajate mängu võitja on Merit. Palju õnne võitjale!

29:45 Kuulajate mäng #6: "Kas tunned ära tuntud seriaalide teemalood?" (Vasta kõik õigesti ja võida auhindu! Vastused saata neljapäevaks kell 18:00: rrnovod@gmail.com)

44:34 Mis filme ja seriaale oleme kodus vaadanud? (My Next Life as a Villainess: All Routes Lead to Doom!, High-Rise Invasion, The Misfit of Demon King Academy, Akashic Records of Bastard Magic Instructor, Pacific Rim: The Black, Tom and Jerry, Wrong Turn, Sõrmuste Isanda triloogia 4K versioonid, Debris, Bottom-Tier Character Tomozaki)

1:36:42 Uus Disney animatsioon "Raya ja viimane lohe" ja "WandaVisioni" esimene hooaeg.

2:08:49 Mis filme ja seriaale oleme kodus vaadanud? (Brooklyn Nine Nine, Tühi mees, In the Shadow of the Moon, It Comes at Night, Batman v Superman: Dawn of Justice: Ultimate Edition, Age of Samurai: Battle for Japan, The Map of Tiny Perfect Things, Apostle.)

2:53:02 Filmiuudised meilt ja mujalt

- Kuldgloobused on jagatud!

Kui sul tekkisid küsimused ja kommentaarid, siis saad need jätta meile siin: rrnovod@gmail.com või Kinoveeb.ee Facebookis.

Kõik saated on leitavad ka Delfi Taskus, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Soundcloud ja kõikides teistes podcasti rakendustes.