„Nähtamatu mees“ (The invisible man)

Hittpõnevik naisest, kes kahtlustab, et teda jahib surnuks peetud vägivaldne ekskallim. Olles juba mõnda aega kannatanud vägivaldses suhtelõksus, õnnestub Cecilial ühel ööl oma ülikontrolliva teadlasest abikaasa juurest põgeneda. Kui eksmees sooritab enesetapu ja pärandab naisele suure varanduse, tundub asi Cecilia jaoks kahtlane. Järgneb seeria veidraid kokkusattumusi ning kui asjad võtavad naise lähedastele letaalse pöörde, on surmani hirmule aetud Cecilia mõistuse kaotamise äärel.

Osades: Elisabeth Moss, Aldis Hodge, Storm Reid, Michael Dorman
Režissöör: Leigh Whannell

„Ameerika afäär“ (American hustle)

Kümnele Oscarile nomineeritud ajastutruu krimidraama, peaosades Hollywoodi staarid. Irving Rosenfeld on geniaalne aferist, kes jääb koos oma veetleva naiskolleegiga vahele keevalisele FBI agendile Richie DiMasole ning paarike on pahanduste vältimiseks sunnitud oma ametioskusi riigi heaks rakendama, võttes sihikule New Jersey pistisemaiaid poliitikud ja kohaliku maffia. Värvikale kelmiloole lisab vürtsi Irvingi labiilne abikaasa Rosalyn, kes seab oma ettearvamatu käitumisega kogu ettevõtmise korduvalt ohtu.

Osades: Christian Bale, Bradley Cooper, Jeremy Renner, Amy Adams, Jennifer Lawrence, Louis C. K., Michael Peña, Shea Whigham vähem
Režissöör: David O. Russell


„Jumanji: Tere tulemast džunglisse“ (Jumanji: Welcome to the Jungle)

Uhiuues seikluses "Jumanji: Tere tulemast džunglisse" astuvad üles ainult staarid – Dwayne Johnson ("Rannavalve", "Kiirete ja vihaste" filmid), Jack Black ("Gulliveri reisid", "King Kong"), Kevin Hart ("Luurespetsid", "Ole tugev!") ja Karen Gillan ("Galaktika valvurid", "Galaktika valvurid Vol.2") – nelja ebatõenäolise sõbra rollis, kes kistakse Jumanji ohtlikusse maailma ja muudetakse ainulaadsete oskustega avatarideks. Neil seisab ees elu ohtlikem seiklus, või siis jäävadki nad igaveseks Jumanjisse...

Lavastaja: Jake Kasdan
Osatäitjad: Dwayne Johnson, Karen Gillan, Kevin Hart, Jack Black, Missi Pyle, Bobby Cannavale

Esilinastus kanalil TV3 Film 13. märtsil kell 21.00.

„Ämblikmees: Kojutulek“ (Spider-Man: Homecoming)

Tasujatega põneva kogemuse omandanud Peter naaseb koju, kus ta elab tädi Mayga (Marisa Tomei) oma uue õpetaja Tony Starki (Robert Downey Jr) valvsa pilgu all. Peter üritab tavalist elu jätkata, kuid ihkab samas olla enamat kui kõigi lemmik Ämblikmees. Kui aga välja ilmub uus kurikael Vulture (Michael Keaton), satub kõik Peterile kallis ohtu.

Lavastaja: Jon Watts
Osatäitjad: Tom Holland, Robert Downey Jr, Marisa Tomei, Donald Glover, Michael Keaton, Jon Favreau

Esilinastus kanalil TV3 Film 14. märtsil kell 21.00.