Kuula saadet alates 10:20 ja osale kuulajamängus: "Kas tunned ära tuntud seriaalide teemalood?" (Vasta kõik õigesti ja võida auhindu! Vastused saata neljapäevaks 18.03 kell 18:00 rrnovod@gmail.com)

1x
00:00

"Kinoveebi Jututoa" 102. saates arutavad Ragnar, Henryk ja Raiko nende filmide ja seriaalide üle, mida on nad vahepeal koduste vahendite (Amazon Prime Video, Netflix, Apple TV+ jne) abil vaadanud ("Coming 2 America", "Cherry" jpm).

Lisaks võetakse ette filmiuudised meilt ja mujalt.

Sisukord:

05:06 Kuuenda kuulajate mängu võitja on Mardo. Palju õnne võitjale!

10:20 Kuulajate mäng #7: "Kas tunned ära tuntud seriaalide teemalood?" (Vasta kõik õigesti ja võida auhindu! Vastused saata neljapäevaks kell 18:00: rrnovod@gmail.com)

27:42 Mis filme ja seriaale oleme kodus vaadanud? (Numb3rs, Monster Musume: Everyday Life with Monster Girls, Coming to America, Coming 2 America, The Empty Man, Arctic Dogs, Cherry, Järve tütar (Hija de la laguna), South ParQ Vaccination Special, Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba, Pacific Rim: The Black, Star Trek: Lower Decks, Orville, Family Guy, Varjud (Umbre), Nädala kokkuvõte John Oliveriga, Ääremaa (Hinterland), Predator, Predator 2, Predators, News of the World ja Mank, The Way Back, Judas and the Black Messiah, Boss Level)

2:40:30 Filmiuudised meilt ja mujalt

- Elizabeth Banks teeb filmi "Cocaine Bear".
- "Avatar" jälle kinodes.

Kui sul tekkisid küsimused ja kommentaarid, siis saad need jätta meile siin: rrnovod@gmail.com või Kinoveeb.ee Facebookis.

Kõik saated on leitavad ka Delfi Taskus, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Soundcloud ja kõikides teistes podcasti rakendustes.

Pilt filmist "Prints Zamundast 2" ("Coming 2 America") Allikas: Amazon Prime Video