"Tipphetk" ("The High Note", 2020) Romantiline muusikafilm. Maggie on kuulsa lauljanna Grace Davise (Tracee Ellis Ross, "CSI") isiklik assistent. Maggie (Dakota Johnson, "Viiskümmend halli varjundit") on ületöötanud ja teda ei hinnata piisavalt, Grace on aga üliandekas, ent egoistlik diiva. Neiu sooviks teha enamat kui assistenditöö – tema unistus on saada muusikaprodutsendiks. Kui lauljanna ette seatakse valik, mis võib ta karjääri igaveseks rappa viia, otsustavad Grace ja Maggie hakata muusika-alast koostööd tegema. Selgub, et saatusel on neile varuks nii mõnigi üllatus.

"Tesla" (2020) Eluloofilm kuulsast leiutajast ja visionäärist Nikola Teslast (Ethan Hawke, "Poisipõli"). Filmi keskseks teemaks on mehe võitlus oma uuenduslike ideede eest, mis muutsid inimkonna tulevikku. Lisaks Tesla geniaalsetele leiutistele ja kirele teaduse vastu on filmis juttu ka ekstsentrilise mehe keerukatest suhtest ärimees Thomas Edisoniga (Kyle MacLachlan, "Twin Peaks") ja ka kauni Anne Morganiga (Eve Hewson, "Spioonide sild").

"Silver Lake: Los Angelese müsteerium" ("Under the Silver Lake", 2018) Vaata teisipäeval 23.03 kell 23:00 Inspira telekanalist krimikomöödiat, mis kandideeris Cannesis Kuldsele Palmioksale. Sam (Andrew Gafrield, "Sotsiaalvõrgustik") tutvub oma korterelamu basseinis salapärase ja seksika naise Sarah'ga (Riley Keough, "Mad Max: Raevu tee"). Järgmisel hommikul naine kaob ja Sam tahab tema haihtumise saladust lahendada. Ees ootab veider seiklus möödas Los Angelest, mille käigus avastab mees hulganisti veidraid märke, mis kõik viivad teda lähemale ühele müstilisele vandenõule. Terve film ise on täis peidetud vihjeid ja mõistatusi, mida avavad sajad fännid erinevates netifoorumites.

"Liiga noor, et surra" ("Too Young to Die, 2012) See dokumentaalseriaal on pilguheit nende armastatud kuulsusute maailma, kes on lahkunud meie seast liiga vara, kuid jätnud endast maha palju müüte, lugusid ja kõlakaid. Hooaja jooksul vaadatakse kuulsusi nagu Kurt Kobain, Heath Ledger, Bruce Lee, John Belushi, Vladimir Võssotski ja paljud teised. Vaata seriaali Go3 Film keskkonnas.

"Kangelase naasmine" ("Return of The Hero", 2018) Prantsuse komöödia. On aasta 1809 Prantsusmaal. Kena naistemees Neuville (Jean Djuardin, "Artist") kutsutakse Napoeloni armee ridades sõtta võitlema. Tema pruut Elisabeth jääb aga murtud südamega maha. Mees vannub, et kirjutab neiule iga päev, kuid ei täida oma lubadust. Elisabethi õde kirjutab neiule Neuville'i nime alt kirju, et teda rõõmustada. Kangelaslikud kirjad lõppevad aga mehe surmaga. Seda ootamatum on tõsiasi, et mõned aastad hiljem ilmub sõjast räsitud mehike taaskord nende ukse taha. vaata filmi tasuta filmiriiulis.