Snyderi lavastatud uusversioon filmist "Õigluse liiga" jätab huumori tagaplaanile ning keskendub tõsisematele toonidele. Kannustatuna taasleitud usust inimkonda, astub Bruce Wayne uue liitlase Diana Prince’i ja teiste üliinimestega vastu seni suurimale vaenlasele. Vaatamata ennenägematule kangelaste liigale, võib olla liiga hilja, et päästa planeeti katastroofiliste rünnakute käest. Film on taotluslikult filmitud 4:3 kuvasuhtega, st. ekraani vasakus ja paremas servas on mustad ääred.

Filmi „Viimane Vermeer“ tegevus leiab aset vahetult pärast teist maailmasõda. Joseph Piller on sõdur, kes uurib tuntud Hollandi kunstniku Han van Meegereni kahtlast tegevust. Viimast süüdistatakse natside jaoks töötamises. Hoolimata kuhjuvatest asitõenditest, on Piller siiski veendunud mehe süütuses. Nii leiabki ta ennast olukorras, kus võitleb üksi värvika mehe elu eest.

Filmis „Tšarter“ pole Alice oma kaht last juba mitu kuud näinud. Pärast hiljutist keerulist lahutust hoiab eksabikaasa neid temast eemal, sest nad ootavad Põhja-Rootsi kohtu viimast hooldusõiguse otsust. Poeg aga helistab ootamatult Alice’ile keset ööd, nuttes lohutamatult ja Alice ei suuda enam rohkem oodata. Viimase meeleheitliku katsena sõidab Alice Põhja-Norrasse, kuid tema lootus lastega kohtuda luhtub saabumisel. Nüüd on tal jäänud vaid üks võimalus: Alice röövib oma lapsed ning suundub nendega Kanaari saarte kuurorti. Aeg tiksub ja Alice teeb kõik, mis suudab, et oma taaselustada oma laste armastust ja usaldust pidevas avastamisohus ning kartuses lapsed lõplikult kaotada.