"Hüvasti, NSVL" (2020) Johannes sünnib eriskummalisse ingerisoome perre. Kui tema ema otsustab Soome tööle minna, jääb poiss Sillamäele vanavanemate kasvatada. Johannesel tuleb hakata üksinda elu tōsiasju avastama. Ta armub kōrvuni kooliõde Verasse, kakleb, riskib, saab karistada… ja taustal laguneb kurjuse impeerium, mida peeti igaveseks.
Aga Leninid langevad, peale tungivad värvilised barbid ja reklaamid, taanduvad krokodill geenad ja tossavad moskvitšid… ja uksed läände lüüakse valla! Lauri Randla komöödia "Hüvasti, NSVL" on film Tarkkinenide pere värvikast elust Eestis nõukaaja viimastel aastatel.

"Pulmaöö peitusemäng" ("Ready or Not", 2019) Grace on kaunis pruut, kes ütles viimaks oma elukaaslasele Alexile "jah". Pärast pulmi nõuab tava, et mehe suguvõsa häärberis teeb uustulnuk läbi riituse, et tagada endale koht selle rikka, ent vägagi ekstsentrilise perekonna ridades. Paraku pole loosiõnn Grace'i poolt ning suures majas läheb lahti mäng elu ja surma peale, sest Alexi vend, isa, ema ega ülejäänud sugulased pole nõus, et pulmaöö traditsioone rikutakse! Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.

"Põrgu Jaan" Müstiline põnevusfilm. Eesti Vabariigi 100. sünnipäevale pühendatud filmi tegevus on inspireeritud Põhjasõja-järgsetest süngetest aegadest. Rahvast on aastaid rõhunud sõda, nälg ja katk. Saladusliku loo peategelane on Jaan (Meelis Rämmeld), kes leitakse teadvusetult mererannalt. Jaan ei mäleta oma minevikku. Juhuse tahtel asub ta elama paruni (Andres Lepik) juurde mõisahoonesse, kus mõni aeg tagasi on aset leidnud jube kuritöö. Ajapikku hakkavad ilmnema vihjed salapärase võõra tausta ja varasemate tegude kohta. Mida teha, kui selgub, et sa oled keegi, kes sa olla ei taha? Teistes osades Pääru Oja, Peeter Volkonski, Adele Taska, Egon Nuter, Villu Kangur jt. Filmi stsenarist ja lavastaja on Kaur Kokk. Vaata filmi tasuta filmiriiulis.