Dakota Fanning

See neiu teenis vaid 12-aastaselt iga rolli eest kuni 4 miljonit dollarit. Kuna Dakota on alati olnud tõeline publikumagnet, istub ta tänasel päeval võimsa varanduse otsas.

Abigail Breslin

Filmis "Little Miss Sunshine" säranud Abigail Breslin võitis juba 10-aastaselt oma esimese Oscari. Loomulikult sai ta tänu sellele suurendada väga noores eas ka oma palganumbrit. Näiteks 2012. aastal, kui Abigail oli juba 15, sai ta animafilmis "Zambezia" oma hääle eest küsida 16 000 dollarit tunnis.
Abigail Breslin

Angus T. Jones

Angus T. Jones sai tänu sarjale "Kaks ja pool meest" väga jõukaks noormeheks. Enne sarjast lahkumist teenis ta iga episoodi kohta üle 300 000 dollari. Ükski teine televisioonis näidelnud laps pole nii prisket palgatšekki näinud.

Millie Bobby Brown

Netflixi ulmesarja "Stranger Things" lapsstaarid Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo ja Caleb McLaughlin olevat kõik teeninud iga episoodi eesti vähemalt 30 000 dollarit. Arvestades aga sarja menu, võib kindel olla, et neid on peagi ootamas pirakas palgatõus.

Miranda Cosgrove

Vahemikus 2007 kuni 2012 telekanali Nickelodeon sarjas "iCarly" näidelnud Cosgrove oli toona vaid 14, kui ta iga episoodi eest 180 000 dollarit taskusse pistis.

Daniel Radcliffe

Esimest korda maailma kuulsaima võluri kingadesse astudes teenis Radcliffe vaid 145 000 dollarit. Vähem kui kümme aastat hiljem sai ta aga filmisaaga viimastes osades mängides iga filmi eest 20 miljonit dollarit. Pole paha palgatõus!

Chloë Grace Moretz


Chloë Grace Moretz teenis 17-aastaselt 500 000 dollarit rolli kohta. Filmi "Kick-Ass" edu tõttu hakati nimetama teda uueks tõusvaks staariks ja Moretzil tekkis võimalus oma tasu suurendada. Näiteks leppis ta filmi "The Equalizer" tegijatega kokku, et kui kinodes teenitakse üle 100 miljoni dollari, saab ta oma palgale veel 150 000 dollarit lisaks.

Jonathan Taylor Thomas


Kunagine teismeliste iidol Jonathan Taylor Thomas oli tänu sarjale "Home Improvement" ning filmidele "Lõvikuningas ja "Wild America" noor miljonär. Ainuüksi Tom Sawyeri rolli eest filmis "Tom and Huck" olevat toona 14-aastane Taylor teeninud 600 000 dollarit.

Emma Watson


Hermione Grangerina tuntuks saanud Watson on kogu Harry Potteri filmiseeria pealt teeninud umbes 60 miljonit dollarit. Ta oli vaid 21-aastane, kui kuulsa võluri seikluste viimane peatükk kinodesse jõudis.
Emma Watson

Rupert Grint


Grint on samuti üks Sigatüüka kasvandikest, kellele Harry Potteri saaga on sisse toonud kena kopika. Kaheksa filmi peale kokku olevat näitleja teeninud üle 33 miljoni dollari.
Rupert Grint