"Sound of Metal" (2019)

Kuuele (sh. parima filmi) Oscarile ja Kuldgloobusele kandideeriv suurepärane draama. Ruben (Riz Ahmed, "Rogue One: Tähesõdade lugu") on trummar metal-duos Blackgammon. Bändi laulja on tema tüdruksõber Lou (Olivia Cooke, "Valmistub esimene mängija"). Nad elavad oma autoelamus ja sõidavad mööda Ameerikat kontserte andes ringi. Kui Rubeni kuulmine halveneb, hakkab ta uurima oma tervisehäda põhjuseid. Peagi selgub, et muusikul pole kurdiks jäämisest pääsu. Ruben on veendunud, et ta karjäär ja elu on läbi, kuid saatusel on temaga omad plaanid.

"Semude võistlus" ("Buddy Games", 2019)

Komöödia. Kuus elupõlist sõpra on hakanud üksteisest võõranduma. Et kutid taaskord kokku tuua, korraldab Bob (Josh Duhamel, "Transformerid") hullumeelse mängu "Semude võistlus". See on absurdseid füüsilisi ja vaimseid väljakutseid täis võistlus, mille auhind on 150 000 dollarit. Ees on pöörane rammukatsumine, mille käigus peab näiteks käima kõhulahtisti-üledoosiga ööklubis ja oma peaga arbuuse purustama!

"Blade Runner 2049" (2017)

Kultusliku ulmefilmi „Blade Runner“ palavalt oodatud järg, mille tegevus toimub 30 aastat pärast esimese filmi sündmusi. Uus blade runner (androidide jahtija) on LA politseinik K (Ryan Gosling), kes avastab kaua varjul olnud saladuse, mis võib ühiskonna riismed veelgi suuremasse kaosesse paisata. K avastus sunnib teda otsima Rick Deckardi (Harrison Ford), endist LA blade runnerit, kes on kolmkümmend aastat kadunud olnud. Vaata filmi Go3 Film keskkonnas.

"Barney Thomson" ("The Legend of Barney Thomson", 2015)

Musta huumoriga vürtsitatud krimikomöödia. Barney Thomson on veidrikust Glasgow' habemeajaja. Ta elab igavat ja keskpärast elu. Kuni päevani, mil ta kogemata oma ülemuse Wullie maha lööb. Nüüd muutub Barney elus kõik, sest temast saab grotesksel ja koomiliselt absurdsel moel sarimõrvar… Filmis mängivad Robert Carlyle ("Trainspotting"), Emma Thompson ("Armastus on see…"), Ray Winstone ("Kahe tule vahel") jt. Vaata filmi tasuta filmiriiulis.

"Rabaradapidi: Talvematk" (2021)

Sügishooajal Inspira vaatajate südamed võitnud Heleri Hanko on tagasi matkaradadel ning sel korral võtab ta ette Eesti pikkuselt teise matkaraja Penijõe-Aegviidu-Kauksi suunal. Selleks tuleb jalgsi läbida ühtekokku 614 kilomeetrit ning ekstreemseks muudab ettevõtmise asjaolu, et matkaraja läbimine toimub aasta kõige külmemal kuul ehk veebruaris. Saatesse on oodata erinevaid külalisi, kellest mõned proovivad Heleriga looduses ka talvekülmas ööbida. Külaliste nimekirjas on Aleksei Turovski, Romet Vaino (Metaloodus), Tuuli Rand, Sandra Raju, Gita Siimpoeg ja mitmed teised.Saatele saab kaasa elada alates 3. aprillist, laupäeviti algusega kell 19:00 Inspira telekanalil.