1.“Gigli” (2003)

Ricki (Jennifer Lopez) armub Larrysse (Ben Affleck) ja täpselt nagu filmis, armusid peaosalised filmivõtetel ka päriselt ja alustasid pärast filmimise lõppu suhet.

2. “Vicky Cristina Barcelona” (2008)

Filmis mängivad Penélope Cruz ja Javier Bardem ebatavalist abielupaari. See film tõi näitlejad kokku ja paar on veel tänaseni abielus.

3. “Cruel Intentions” (1999)

Staarid armusid võtetel ja olid isegi mingi aja pärast filmivõtteid abielus.

4. “The Apartment” (1996)

Monica Bellucci ja Vincent Casseli vahel lõi armuleek lõkkele keset selle filmi võtteid. Abielus olid nad 14 aastat.

5. “The Rum Diary” (2010)

Johnny Depp ja Amber Heard armusid selle filmi võtete ajal. Kui Vanessa Paradis oli mehelt 14 aastat sõrmust oodanud, sai Heard selle näitlejalt kohe pärast filmivõtteid. Nende suhe sai aga õudse lõpu — teineteist süüdistatakse vägivallatsemises.

6. “Step Up” (2006)

Näitlejad Jenna Dewan ja Channing Tatum leidsid teineteist fimi “Step Up” filmimise ajal. Neil on üks ühine laps, kuid tänaseks päevaks on nende teed lahku läinud.

7. “Days of Thunder” (1990)

Selle filmi võtetelt sündis üks legendaarsemaid paare Hollywoodis. Kokku said Nicole Kidman ja Tom Cruise, kes olid abielus 11 aastat ja adopteerisid kaks last.

8. “Alfie” (2004)

Selle linateose võtete ajal olid peaosalised Jude Law ja Sienna Miller omavahel väga tormilises suhtes.

9. “Mr. & Mrs. Smith” (2005)

Selle filmi tulemusel sündis Brad Pitti ja Angelina Jolie 12-aastane abielu ja kolm last. Lisaks bioloogilistele lastele adopteeris paar veel kolm last.

10. “The Amazing Spider-Man” (2012)

Hurmav ämblikmees Andrew Garfield ja Emma Stone armusid “Ämblikmehe” võtete ajal ja olid mõnda aega paar. Tänaseks on paar lahku läinud.