1. Elisa Huubist saad nüüd eksklusiivselt vaadata armastatud kodumaise komöödiasarja ’’Alo’’ teist hooaega , mis räägib autoesinduses töötavast püüdlikust müügimehest, kelle elus ei lähe kaugeltki mitte kõik nõnda, nagu ta sooviks. Konkurents on karm ja tipus püsivad vaid vähesed. Uuel hooajal näeb sarjas nii reetmist kui ka suuri suhteleeke ja vastuolulisi juhtimisstiile. Sarjas löövad kaasa mitmed armastatud näitlejad nagu Tõnis Niinemets, Priit ja Märt Pius, Reimo Sagor, Liis Lass, Saara Nüganen, Uku Uusberg, Priit Võigemast, Rein Pakk, Linda Kolde, Külliki Saldre jpt.
Parima elamuse saamiseks saad läbi vaadata ka kõik esimese hooaja osad – need leiad samuti Huubist! Uus hooaeg on vaadatav 16. aprilli õhtust.

2. Erilinastusena pakume meie videolaenutuses vaatamiseks selle aasta Oscaritel kuue nominatsiooniga võistlustules olevat filmi „Juudas ja Must Messias“. Biograafiline lugu räägib Illinois' Musta Pantri partei aseesimehest Fred Hamptonist, FBI ja Chicago politseiosakonna suurimast sihtmärgist. Kriitilise siseinfo saamiseks saadetakse vaenlase ridade keskele informaator, Bill O'Neal. Ning 1969. aasta varahommikul õnnestubki Cooki maakonna taktikalisel üksusel Fred Hampton kõrvaldada.

3. Ühes odavas Pariisi hotellitoas lamab Oscar Wilde teadmisega, et sellest saabki tema surivoodi. Seal lamades mõtleb mees tagasi oma elule, unistades paikadest ja hetkedest, kus ta on viibinud. Nii viibki film „Õnnelik prints“ vaataja koos Wilde'iga minevikurännakule läbi Inglismaa, Prantsusmaa ning Itaalia. See on portree geeniuse pahelisusest, kes elas ning suri armastuse nimel... Osades Rupert Everett, Colin Firth, Emily Watson, Colin Morgan.