Eelmise aasta suurima spioonipõneviku tegevus viib sind Molotovi-Ribbentropi pakti aegsesse Eestisse — aastasse 1939. Eesti Sõjaväeluure kapten naaseb kodumaale, et uurida oma ametivenna salapärast surma. Jälgi ajades joonistub aga üha selgemalt välja Punaarmee Eesti okupeerimise plaan, milles on oma osa mängida Nõukogude sõjaväeluurel. Filmis löövad kaasa mitmed armastatud näitlejad nagu Priit Võigemast, Elmo Nüganen, Doris Tislar, Rein Oja, Indrek Ojari ja Tambet Tuisk.

Trummar ja kunagine heroiinisõltlane Ruben mõistab ühel hetkel, et ta hakkab kaotama oma kuulmist. Arstide sõnul on tema olukord kiiresti halvenev ning peagi võib ta kuulmise kaotada. Kartes, et Ruben taas heroiini hakkab tarvitama, otsustab tema tüdruksõber ta kiiresti kinnisesse kliinikusse saata. Sealt leiab Ruben eest inimesed, kes teda sellisena aktsepteerivad. Peagi tuleb mehel otsustada, kas ta üldse soovib vana elu juurde naasta. Film „Sound of Metal“ võitis eelmisel nädalal kaks Oscarit!

Lisaks „Sound of Metali“ filmile leiab Elisa videolaenutuses veel 3 selle aasta Oscari võidufilmi, mida nüüd ja kohe juba nautida saab. Nendeks filmideks on:

’’Järgmine ring’’
’’Tenet’’
’’Juudas ja Must Messias’’

Filmis „Džunglimaa“ reisivad vennad Stan ja “Lion” mööda maad, elatudes poksivõistlustest. Kuid see kõik muutub hoopiski võitluseks elu eest.

Kui pime mees saab läbi ime nägijaks, haarab teda pidurdamatu tung parema elu järele — suurem kodu, ambitsioonikam töö, kõrgem palk. Kuid kas selle juures jääb aega nende lähedaste jaoks, kes olid tema kõrval raskel ajal? Filmis „Pilet“ mängib peaosas Dan Stevens, kes Eesti publikule eelkõige tuntud sarjast „Downton Abbey“ Matthew’na.