„David Copperfieldi isiklik elulugu” (Suurbritannia-USA)

Varakult orvuks jäänud noormees otsib oma kohta elus. Charles Dickensi maailmakuulsa romaani ekraniseering, millele on vint peale keeratud. Naljakas, suurejooneline ja üllatavalt aktuaalne film Armando Iannuccilt, kes võitis viimasel PÖFFil DDA Spotlighti auhinna.

„200 meetrit” (Jordaania-Palestiina-Katar-Itaalia-Rootsi)

Palestiinlasest isa üritab pääseda oma haige poja juurde, kes on teisel pool eraldusmüüri – Iisraelis. Ameen Nayfehi pingeline draama on võitnud hulgaliselt auhindu, esindades tänavu Jordaaniat ka mitteingliskeelsete filmide Oscari kategoorias.

„Kliimaks” (Prantsusmaa-Belgia)

Tantsuproovist saab deliiriumiga lõppev õudusunenägu. Gaspar Noé provotseeriv film mõjub kui elektrilöök. Esilinastus 2018. aastal Cannes´i festivalil, Eesti levis pealkirja „Ekstaas” all.

„Palju õnne sünnipäevaks!” (Prantsusmaa-Belgia)

Ema 70. sünnipäevale ilmub ootamatult perekonna must lammas, aastaid kadunud olnud tütar, kes keerab sulni peo pea peale. Cédric Kahni uperpallitav draamakomöödia, peaosas Catherine Deneuve.

FANTASTILISED JUSTIKAD

„Lumeinimese perekond” (Belgia-Prantsusmaa)

Lumeinimese poeg Adam otsib oma isa, kes läks kaduma pärast seda, kui ta kuulutas sõja loodust saastavale õlitehasele. Ben Stasseni ja Jeremy Degrusoni ülipopulaarse lastefilmi lustakas järg. Esilinastus 2020. aastal Annecy animafilmide festivalil.

HÕFFI HITISADU

„Rase raev” (Suurbritannia)

Rase naine maksab kõhust tulevat häält järgides kätte oma poiss-sõbra surma eest. Alice Lowe´i musta huumoriga vürtsitatud õuduskomöödia tegi neli aastat tagasi maailmale tiiru peale ja paistis eredalt silma ka HÕFFi repertuaaris.

Mais tulekul: „Tapanimekiri” (rež Ben Wheatley), „Mutantide rünnak” (rež Fernando Alle), „Friigid” (rež-d Zach Lipovsky ja Adam B. Stein) ja „Neela!” (rež Carlo Mirabella-Davis).

Enamikul PÖFFi veebikino filmidel on eestikeelsed subtiitrid.

Veebikino filme saab vaadata ainult Eestis, tee seda SIIN!