"Mustkunst" ("Sleight", 2016)

Põnevusdraama. Noor tänavatel leiba teeniv mustkunstnik Bo (Jacob Latimore, "Labürindijooksja") kaotab oma mõlemad vanemad. Poiss peab hakkama hoolitsema nii iseenda kui oma noorema õe eest. Rahahädas hakkab ta tegelema ka ebaseaduslike asjadega, kuid satub kiirelt suurtesse pahandustesse. Nüüd röövitakse Bo õde ja ta peab kasutama nii oma maagilisi oskusi kui teravat mõistust, et tüdruk päästa.

"Tume torn" ("The Dark Tower", 2017)

Suurejooneline fantaasiamärul, mis põhineb Stephen Kingi kultuslikel "Tumeda torni" seeria raamatutel. Viimane laskur Roland Deschain (Idris Elba, "The Wire") on lukustatud igavesse võitlusesse Mehega Mustas (Matthew McConaughey, "Elujanu"). Laskuri ülesanne on takistada oma vaenlast, et ta ei saaks kukutada universumit koos hoidvat Tumeda torni. Hea ja kuri kohtuvad lõplikus lahingus, et otsutada maailmade saatus. https://youtu.be/AMbJdEgA7_4

"Easttowni Mare" ("Mare of Easttown", 2021)

HBO äsja alguse saanud politseiseriaal Pennsylvania väikelinna uurijast (Kate Winslet), kelle elu hakkab ühte salapärast mõrva uurides tasapisi tema ümber kokku kukkuma. Sari heidab pilgu ühe väikese suletud kogukonna süngele poolele ning sellele, kuidas perekond ja mineviku tragöödiad meie olevikule kuju annavad. Vaata seriaali HBO keskkonnas.