Telia

"Lase tal minna" ("Let Him Go" 2020)

Krimipõnevik. On aasta 1961. Pensionil šerif George Blackledge (Kevin Costner, "Ihukaitsja") ja ta abikaasa Margaret (Diane Lane, "Kaardimaja") elavad koos oma poja perega rahulikku elu Montana rantšos. Ootamatult poeg aga hukkub. Tema naine teeb koos lapsega katse uut elu alustada, aga on selge, et see on mõlemale eluohtlik, sest naise uus kallim osutub väga vägivaldseks. George ja Margaret peavad asuma oma lapselapse elu eest võitlema.

Elisa

"Hing" ("Soul" 2020)

2021. aasta Oscaritel parima animafilmi ning parima originaalmuusika kategooriates võidutsenud „Hing“ on nüüd ka Elisa videolaenutuses! Joe Gardner on muusikaõpetaja, kes saab oma elu võimaluse esineda linna parimas jazz-klubis. Aga üks väike viga viib mehe New Yorgi tänavalt kuhugi kaugele, maagilisse paika, kus hinged omandavad oma isikupära, veidrused ja huvid, enne kui nad Maale saadetakse. Joe tahab minna iga hinna eest tagasi oma senise elu juurde. Selleks lööb ta kampa ootamatult elutarga noore hingega, kes ei suuda mõista inimeseks olemise võlusid..

Home3

„Staten Islandi kuningas“ (The King of Staten Island, 2020)

Scott kaotas 7-aastaselt isa, kuid pole sellest kunagi üle saanud. Olles nüüd 20-aastane, elab noormees endiselt kodus, suitsetab kanepit ja veedab päevi oma semude seltsis. Kuid kui ta ambitsioonikas noorem õde suundub ülikooli ja ema leiab endale uue tuletõrjujast kallima, peab Scott oma leinast üle saama ja leidma viisi, kuidas oma elu taas elama hakata... Kõrgelthinnatud tragikomöödias teevad kaasa Oscari-võitja Maria Tomei, Kuldgloobuse võitja Steve Buscemi, ülipopulaarne koomik Bill Burr ja teised.

Osades: Pete Davidson, Marisa Tomei, Bill Burr, Bel Powley, Maude Apatow, Steve Buscemi
Režissöör: Judd Apatow

ETV2

19.05.2021. 22:00 "Eikusagilt" ("In the Fade" 2017)

Poliitiliselt laetud triller, sotsiaalne draama kultuuride kokkupõrkest ja omakohtust. Katja mees ja poeg hukkuvad pommiplahvatuses. Kuigi süütõendid viitavad noorele neonatsipaarile, keskendub politsei hoopis Katja (Diane Kruger) ja tema mehe narkominevikule. Abita jäänud Katja otsustab asja omal käel uurima asuda. Parima võõrkeelse filmi Kuldgloobuse võitja. Saksamaa kandidaat võõrkeelse filmi Oscarile. Cannes’is kandideeris „Eikusagilt“ Kuldsele Palmioksale ja Diane Kruger pärjati parimaks naispeaosaliseks.

Režissöör: Fatih Akin. Osades: Diane Kruger, Denis Moschitto jt.

Veel näitab ETV2 sel nädalal filme "Brokebacki mägi" (2005) ja "Väsimatud peoloomad (2001).

TV3

18.05 21:30 "Terminator 2: Judgment Day" (1991)

Kümme aastat tagasi hävitas Sarah Connor (Linda Hamilton) esimese terminaatori. Nüüd saabub teine, samasugune tapamasin (Arnold Schwarzenegger). Kuid seekordse versiooni ülesandeks on peatada veelgi surmavam terminaator T-1000 (Robert Patrick), kes on saadetud tapma nüüdseks teismeliseikka jõudnud tulevast inimeste vastupanuliikumise juhti, John Connorit (Edward Furlong). Sarah, John ja Terminaator lähevad peatama teadlast (Joe Morton), kes tegeleb Skynet süsteemi ja selle allüksuste arendamisega.

Veel näeb TV3-st filme nagu "Kadunud 60 sekundiga" (2000), "Pearl Harbour" (2001) ja "Kuidas 10 päevaga kutist lahti saada" (2003).

Kanal 2

20.05 22:00 "Täht on sündinud" ("A Star is Born" 2018)

Traagilise armastusloo uusversioonis teeb muusikastaar Lady Gaga oma esimese peaosa. Kantrimuusikastaar Jackson Maine on parasjagu allakäigu äärel, kui ta avastab andeka tundmatu muusiku Ally. Jack juhib Ally rambivalgusesse ja paneb aluse tema tähelennule. Ally edukast karjäärist hoolimata varjutab nende suhet Jacki jätkuv võitlus oma sisemiste deemonitega...

Sel nädalal pakub Kanal 2 veel vaatamiseks järgmiseid filme: "Machete" (2010), "Küll mul ikka veab" (2006) ja "Pohmakas 3" (2013).

Netflix

"Shadow and Bone"

Ameerika fantaasia telesari, mis esilinastus tegelikult juba 23. aprilli. See põhineb romaanitriloogial, mille on kirjutanud Leigh Bardugo. Esimene hooaeg on vaadatav Netflixis.