"Kinoveebi Jututuba" on taskuhääling, kus kino Artis programmijuht Ra Ragnar Novod, Forum Cinemas programmispetsialist Henryk Johan Novod ning kultuurikriitik Raiko Puust võtavad igal nädalal läbi uued filmid ja seriaalid ning ka olulisemad filmiuudised.

1x
00:00

Kuula saadet alates 12:53 ja osale kuulajamängus: "Kas tunned ära tuntud seriaalide/filmide teemalood/muusika?" (Vasta kõik õigesti ja võida auhindu! Vastused saata neljapäevaks 27.05 kell 18:00 info@kinosaade.ee)

Sisukord:

0:00 Kuulajate kommentaarid

08:36 16. kuulajate mängu võitja on Villu. Palju õnne!

12:53 Kuulajate mäng #17 "Kas tunned ära tuntud seriaalide/filmide teemalood/muusika?" (Vasta kõik õigesti ja võida auhindu! Vastused saata neljapäevaks 27.05 kell 18:00: info@kinosaade.ee)

23:31 17. saatejuhtide kuulajamäng.

37:54 Mis filme ja seriaale on Raiko kodus vaadanud? (Those Who Wish Me Dead, The Underground Railroad, The Sons of Sam: A Descent into Darkness, Love, Death & Robots, Napping Princess)

1:29:26 Mis filme ja seriaale on Henryk ja Ragnar kodus vaadanud? (Letterkenny, Piir (Wataha), Resident Alien, The Office, Flashforward, Horror in the High Desert, Millennium, The Nevers, Mare of Easttown, Firefly)

2:08:42 Zack Snyderi uus film, Netflixi "Army of the Dead".

Kui sul tekkisid küsimused ja kommentaarid, siis saad need jätta meile siin: info@kinosaade.ee.

Kõik saated on leitavad ka Kinosaade.ee, Delfi Taskus, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts, Soundcloud ja kõikides teistes podcasti rakendustes.