“Töötasin Londonis ja püüdsin raha teenida. Jooksin maniakaalselt mööda prooviesinemisi, et saada ükskõik millist rolli,” rääkis Corrin.

“Nina Gold ja Rob Sterne kutsusid mind prooviesinemisele abistama, et näha, kes sobiks seriaali Camillat mängima. Peter Morgan oli kirjutatud mõned stseenid Camillale ja Dianale ja nad vajasid kedagi, kes Diana osa loeks.”

Testiti keemiat ja otsiti osatäitjat Camilla rolli, mitte Diana rolli. “See polnud prooviesinemine. Mulle maksti sealolemise eest ja mind ei filmitud.”

Naine otsustas aga vaatamata sellele eeltööd teha. “See oli ideaalne situatsioon, pinget polnud. Otsustasin, et valmistun ette nagu see oleks prooviesinemine. Tegelesin oma häälega, ema aitas mind. Ta on kõneterapeut. Õppisin teksti ja lõbutsesin.”

Corrin on varasemalt Colliderile rääkinud, et tundis end pärast lugemist suurepäraselt: “Mäletan, et helistasin oma agendile ja ütlesin, et midagi seal ruumis liikus. Arvasin, et ma väga meeldisin neile Diana rollis. Mu agent ütles, et ma poleks naeruväärne ja idioot.”

Naisel oli aga õigus — talle pakuti Diana rolli viimasel ettelugemisel ja ta kaotas suurest šokist teadvuse.

Emma Corrin "The Crown"