Telia


"Juudas ja Must Messias" ("Judas and the Black Messiah", 2020)

Parima laulu- ning parima meeskõrvalosatäitja Oscariga pärjatud ajalooline draama. Tõsielust ainest saanud loo peategelane on Illinoisi Mustade Pantrite liikumise juht Fred Hampton (Daniel Kaluuya, "Kao ära"). Noor karismaatiline mees on selgelt jalus nii valitsusel, FBI'l kui politseil. Et aga revolutsioon korralikult hävitada, vajavad riigiesindajad, et mõni nende mees infiltreeruks Mustade Pantrite ridadesse ja teeks õõnestustööd seestpoolt… Teistes osades Jesse Plemons ("Fargo"). Martin Sheen ("Kahe tule vahel") jt.

Elisa


"Godzilla vs Kong“ (2021)

Müütilised legendid lähevad vastamisi aegade suurimas lahingus, kui kaalul on maailma saatus. Kong ja ta kaitsjad võtavad ette ohtliku teekonna, et leida tõeline kodu. Nende seas on ka noor orvust tüdruk Jia, kellega Kongil tekkis side. Ootamatult satuvad nad kõikjal maailmas hävingut põhjustava raevunud Godzilla teele. Nähtamatute jõudude ärgitatud eepiline kahe titaani lahing on alles sügaval Maa sisemuses asuva mõistatuse algus.

ETV2

"Supilinna Salaselts"

Laupäeval 10.07 kell 16:30

Seiklusliku koguperefilmi tegevustik leiab aset suvises Tartus. Mari, Sadu, Olav ja Anton on neli Supilinna last, kelle rõõmus argipäev pööratakse pea peale, kui nende kodulinna tabab salapärane mürgitus, mis pooled linna täiskasvanud lasteks muudab. Lastel on lahenduse leidmiseks aega vaid 48 tundi. Algab peadpööritav seiklus, mis viib lapsed kõige ootamatumatesse paikadesse nii maa peal kui ka maa all. Tänase kodulinna kõrval õpivad nad tundma ühte teist, aastatetagust Tartut, teejuhiks Mari vanaisa käest saadud märkmik salapäraste vihjetega. "Supilinna Salaselts" on armastatud lastekirjaniku Mika Keräneni ülipopulaarsetel lasteraamatutel põhinev kogupereseiklus, kus vanemad ja lapsed rollid ära vahetavad.

Kanal 2

"Harry Potter ja segavereline prints" ("Harry Potter and the Half-Blood Prince" 2009)

Pühapäeval 11.07 20:05

Kassahiti kuuendas filmis tugevdab Voldemort oma haaret nii mugude kui võlurite maailmas, mistõttu pole Sigatüüka kool enam sugugi nii turvaline varjupaik kui varem. Harry kahtlustab, et hädaoht võib varitseda ka kooli müüride vahel. Koos Dumbledore'iga püüavad nad leida võtit Voldemorti jõu murdmiseks. Selleks kutsub Dumbledore appi vana sõbra ja kolleegi professor Horace Slughorni, kelle valduses võib olla eriti olulist infot...

TV3

"Seadusekuulekas kodanik" ("Law Abiding Citizen" 2009)

Neljapäeval 8.07 22:00

Võika röövmõrva käigus naisest ja tütrest ilma jäänud Clyde Shelton (Butler) võtab seaduse keerdkäikudesse uppunud kohtuprotsessi järel õigluse enda kätesse, tõotades kättemaksu nii süüdlastele kui kõigile süsteemi mutritele, kes ei suutnud esimestele kohast karistust määrata. Keskne vastasseis tekib ringkonnasüüdistaja Nick Rice'iga (Foxx), kes ühe kurikaelaga tolle vabastanud kokkuleppe tegi.