Elisa sisuhankejuht Toomas Ili ütles, et „Süü“ on järjestikus juba viies originaalsari, mille Elisa vaatajate rõõmuks ja kodumaise telemaastiku elavdamiseks ekraanidele toob. „Ülipõneva ja ettearvamatu süžeega draamasarja võtted algasid juuli alguses ning sari jõuab eksklusiivselt Elisa Huubi selle aasta lõpus.

„Süü“ keskpunktiks on 12 aastat tagasi toimunud traagiline pisipoja surm, mis on isa Sepot (Rasmus Kaljujärv) ja tema ülejäänud perekonda aastaid saatnud. Lugu saab oma jätku 2021. aasta suvisel puhkusereisil Saaremaale. Lootus muretust puhkusest puruneb aga ühe anonüümse ähvarduskirja tõttu. Sellest hetkest hakkab hargnema sündmuste jada, mis lõpetab vaikimisvanded ning tõstab pinnale sünged saladused.

Uue sarja teeb veelgi märkimisväärsemaks asjaolu, et see valmib tunnustatud Briti stsenaristi ja näitleja Kate Ashfieldi loodud stsenaariumi põhjal. Nimelt sõlmisid Elisa Eesti ja Warner Brothers International Television Production (WBITVP) eelmise aasta sügisel koostööleppe, mille raames toodetakse uus kodumaine Elisa originaalsari „Süü“ just WBITVP stsenaariumi põhjal.

Uues sarjas teeb kaasa tõeline Eesti näitlejate kahurvägi. Teiste seas astuvad üles Jaan Rekkor, Epp Eespäev, Rasmus Kaljujärv, Ott Sepp, Maarja Jakobson, Sandra Uusberg, Ago Anderson jpt. Režissööritoolil istub Priit Pius.

Ülipõnev draamasari „Süü“ jõuab eksklusiivselt Elisa Huubi juba selle aasta lõpus.