Järgmisel kolmel aastal kuulub PÖFF Rahvusvahelise Filmiprodutsentide Liitude Föderatsiooni (FIAPF) festivalide komiteesse, mis reguleerib, koordineerib ja arendab maailma filmifestivalide tegevust.

Koos Pimedate Ööde filmifestivaliga kuuluvad 13-liikmelisse esinduskogusse Veneetsia, Cannes´i, Berliini, Toronto, Shanghai, Tokyo, Mar del Plata, Busani ja Locarno filmifestival, samuti kolme filmitööstusorganisatsiooni – USA juhtivaid filmistuudioid ja Netflixi esindava MPA Euroopa, Lähis-Ida ja Aafrika esinduse, Austria filmilevitaja Square Eyesi ja Bangladeshi Filmiinitsiatiivi – esindajad.

PÖFFi valisid komiteesse Rahvusvahelise Filmiprodutsentide Liitude Föderatsiooni akrediteeritud festivalid, mida on kokku 45. Neist 15 kuuluvad mittespetsialiseeritud rahvusvahelise võistlusprogrammiga ehk A-klassi festivalide hulka. PÖFF sai vastava sertifikaadi 2014. aastal.

PÖFFi juhi Tiina Loki sõnul on tegu suure au, aga ka vastutusega. „Olla üks neist, kes esindab 45 maailma juhtivat filmifestivali rahvusvahelise filmipoliitika kujundamisel, näitab, kui kõrgelt meid hinnatakse,” ütles ta.

Rahvusvahelisse Filmiprodutsentide Liitude Föderatsiooni kuulub 27 riigi 34 filmi- ja telesaadete tootmisorganisatsiooni kogu maailmast. Föderatsioon esindab oma liikmesorganisatsioonide huve filmitööstust puudutava poliitika väljatöötamisel.