Sean Penn rääkis Late Night With Seth Meyersi saates, et kõik, kes pole täielikult vaktsineeritud, pole kinodesse tema uut filmi “Flag Day”, vaatama oodatud: “Suurem osa vaktsineerimata inimestest pole tõenäoliselt mu filmidest nagunii huvitatud.”

“Pean ütlema, et ma loodan — ma palun — et ükskõik kui väga ma tahan, et inimesed käiksid kinodes, tahan ma, et ainult vaktsineeritud inimesed, kes on endale ja teistele turvalised, seda teeksid,” lisas näitleja.

I have to say that I hope — I’d ask — that as much as I want people all to go to the theater, I really only want people who are vaccinated and safe to themselves and each other to go,” he said, adding that the movie, which opened on Friday, “will stream” eventually.

Penn on varemgi koroonaviiruse teemadel sõna võtnud. Näiteks hiljuti ütles ta CNN-ile antud intervjuus, et koroonavaktsiin peaks kõigile kohustuslik olema. Ka keeldus mees eelmisel kuul osalemast teleseriaali “Gaslit” võtetel seni, kuni kõik näitlejatest ja tiimilikmetest on vaktsineeritud.