Kuu alguses tekitas näitleja küllaltki palju kõmu, kui lausus intervjuus, et pole kindel, kas jätkab Peter Parkeri rollis. Nüüd kinnitab järgmises intervjuus aga produtsent Amy Pascal, et Hollandit välja ei vahetata. "See pole viimane film, mille me koos Marveliga teeme – see pole viimane Ämblikmehe film," seletas ta. "Valmistume järgmiseks Ämblikmehe filmiks koos Tom Hollandi ja Marveliga, kuid see ei ole lihtsalt osa... Me võtame seda kolme filmi kaupa ja nüüd me teeme järgmised kolm. See pole meie viimane Marveli kinouniversumi film."

Pole ime, et Sony soovib koostööd Hollandiga jätkata. Tema Ämblikmees on äärmiselt populaarne ja "Ämblikmees: Pole koduteed" tõotab tulla selle aasta üks suurimaid filme. Näiteks on nõudlus piletite järele olnud nii suur, et mitmed veebisaidid on jooksnud kokku.

Hiljuti avaldati "Ämblikmees: Pole koduteed" treiler, milles astusid kaamera ette mitu rahvale tuntud pahalast. Filmi lavastajaks on Jon Watts, stsenaristideks Chris McKenna ja Erik Sommers. Näitlejatest löövad linateoses kaasa Tom Holland, Zendaya, Benedict Cumberbatch, Jacob Batalon, Jon Favreau, Marisa Tomei, J. B. Smoove, Benedict Wong, Alfred Molina, Jamie Foxx, Willem Dafoe, Thomas Haden Church ja Rhys Ifans.