Filmi näidatakse täismahus 6. maist. Osta pilet

Ees ootab tõelise filmifänni gurmeeõhtu, sest reklaame ei näidata. Selle asemel saavad vaatajad nautida tervelt pool tundi parimaid filmitreilereid. Iga Kuufilmi juhatavad sisse meie filmispetsialistid, kes räägivad linateose köögipoolest ja lasevad publikul, kas interaktiivselt või muidu aktiivselt, auhinnalooside kaudu kaasa lüüa.

Neljapäeval, 5. mail kell 19 toimub Kuufilmi pidulik erilinastus Coca-Cola Plaza Delfi saalis. Piletid leiad SIIT!

Ajakava:

  • 18.30 – Uued ägedad treilerid
  • 19.00 – Filmi tutvustamine ja auhinnaloos
  • 19.15 – Filmi "Doktor Strange hullumeelsuse multiversumis" esilinastus

"Doktor Strange hullumeelsuse multiversumis"


Fantaasiaseikluses "Doctor Strange hullumeelsuse multiversumis" tehakse lukust lahti uks, mis viib vaataja salapära, müstikat ja ohte tulvil multiversumisse, ning meile teada oleva maailma piire hakatakse nihutama kaugemale, kui seda on eales varem tehtud. Doktor Strange peab ette võtma rännaku sõna otseses mõttes teadmatusse, kui ta kistakse läbi mitme alternatiivuniversumi, kus tal tuleb võitlusesse asuda uue ja salapärase vastasega.

Filmi kesksetes osades on Benedict Cumberbatch ("Sherlock Holmes", "Imiteerimismäng"), Chiwetel Ejiofor ("12 aastat orjana"), Elizabeth Olsen ("WandaVision", "Tasujad: Lõppmäng"), Benedict Wong ("Ämblikmees: Pole koduteed"), Xochitl Gomez, Sheila Atim ("Bruised"), Adam Hugill ("1917"), Michael Stuhlbarg ("Vee puudutus") ja Rachel McAdams ("Päevavalgele").

Filmi režissöör on Sam Raimi, kes omal ajal puhus tuult koomiksifilmide tiibadesse, lavastades 2002. aastal kinodesse jõudnud esimese "Ämblikmehe" Tobey Maguire'iga peaosas ja selle linaloo kaks järge.

Jaga
Kommentaarid