Stamose Instagrami postituses on "Lastega kodus" staarid teinud ühisavalduse, kus mälestavad lahkunud sõpra.

"Me saime kokku teleperekonnana, kuid meist sai päris perekond. Ja perekonnana me nüüd ka leiname," seisis avalduses.

Ta oli poistele venna ja tüdrukutele isa ja meile kõigile sõber. Bob, me armastame sind palavalt. Palume et te kõik Bobi mälestust austades kallistaksite neid, keda armastate. Bob oli maailma parim kallistaja."
~ John, Dave, Candace, Jodie, Lori, Andrea, Scott, Jeff, Ashley ja Mary-Kate.

Mary Kate ja Ashley Olsen (seriaalis mängisid mõlemad Danny Tanneri tütart Michelle'i) ütlesid avalduses Entertainment Weeklyle: "Bob oli kõige hoolivam, mõistvam ja heasoovlikum mees, keda võib ette kujutada. Me oleme sügavalt kurvad, et teda enam meiega ei ole, aga ta jääb meid alati leebelt suunama, nagu ta seda siiani teinud on. Oleme mõtetes tema tütarde, abikaasa ja perega ja avaldame kaastunnet."

Candace Cameron Bure, kes mängis pere vanimat tütart D.J. Tannerit, kirjutas Twitteris, et ta ei tea, mida öelda ning et Bob oli üks paremaid inimesi, keda ta üldse tundis:

John Stamos, kes pärast "Lastega kodus" laste onu mängimist oli Sagetiga aastaid sõber, väljendas oma täielikku ja äärmist šokki. "Semasugust sõpra ei leia ma enam kunagi," kirjutas ta:

Dave Coulier, kes mängis seriaalis Danny Tanneri sõpra Joey't, kirjutas Twitteris, et tema süda purunes kurba uudist kuuldes ja et Saget on igavesti tema armastatud vend:

Warner Bros. Television andis samuti teada, et leinab Bob Sagetit kui armsat sõpra. "Ta oli Danny Tannerina vanemlik eeskuju tohtult paljudele üle maailma. Meie mõtted on tema pere, sõprade, kolleegide ja fännidega."