Välgunoolearmiga võlurit mänginud Snyderi kohatu käitumise üle kurtis Harry Potteri naist Ginnyt kehastav Diane Davis. Snyderi tegevust hakati uurima novembri lõpus, vahendab Entertainment Weekly.

“Uurimise tulemusel jõuti järeldusele, et härra Snyder ei peaks enam lavastuses osalema ja me lõpetasime tema lepingu,” teatasid lavastuse produtsendid meediale. Täpsemaid selgitusi näitleja lahtilaskmise asjaolude kohta etenduse korraldajad ei andnud. Samuti ei ole juhtunut kommenteerinud Snyder.

Londonis 2016. aastal esietendunud ja alates 2018. aastast Broadwayl mängitud “Harry Potter ja äraneetud laps” räägib Harry Potteri raamatutest ja filmidest tuttavate Harry, Ginny, Roni, Hermione ja Draco Malfoy laste käekäigust kuulsas Sigatüüka koolis, sündmused leiavad aset 19 aastat pärast Harry Potteri sarja tegevuse lõppu.

Lavastus, mis oli pärast algset paari etendust ja neile järgnenud pikka pausi eelmise aasta 16. novembrist taas Broadway mängukavas, sai laval olla vaid mõned päevad, sest 19. novembril laekus info peaosalise ebasobivast käitumisest.