Nimelt tuleb 25. hooaja teises osas "Big Fix" (“Suur parandus”) välja, et mustanahaline tegelane Token Black (eesti keeles umbes Kohustuslik Must Tegelane) on tegelikult kogu aeg olnud Tolkien Black (mis hääldub laias laastus samamoodi nagu Token Black).

Nii muudab South Park enam kui 20 aastat vanu fakte, samal ajal oma minevikuotsuste üle ironiseerides.

Kui Stani isa Randy Marsh taipab, et nende perel pole ühtki mustanahalist sõpra ega tuttavat, otsustab ta Stani sõbra Tokeni koos perega külla kutsuda, lootes muuhulgas laiendada oma marihuaanaäri. Juttu ajades tuleb välja, et Tokeni nimi on tegelikult Tolkien, ja et ta on nii ristitud “Sõrmuste isanda” autori J.R.R. Tolkieni järgi. Nii peabki Stan leppima teadmisega, et ta on ainuke oma seltskonnast, kes arvas, et sõbra nimi on Token.

Sarja teises hooajas sisse toodud Token Black pidi algselt parodeerima sagedast võtet ehk troopi, kus filmi tegelaste seas on moepärast, õigemini mitmekesisuse eesmärgil üks mustanahaline tegelane.

Enam kui 20 aastat hiljem otsustasid sarja tegijad end selle kunagise nalja eest tögada. Selleks lõhutakse isegi neljas sein – Stani arst vaatab kaamerasse ja küsib, kas keegi veel pidas tõsiselt võimalikuks, et lapsele selline nimi pannakse. Nii naljatab South Park nipsakalt iseenda ja kõigi teiste üle, kes kunagi on ajahambale kehvasti vastu pidanud nalja teinud, samas aga astub elegantselt üle oma (kohalikus kontekstis onuheinoliku) nalja otse tänapäeva.