"Pärast"

Tessa alustab kolledžiõpinguid ja kolib ühiselamusse, kus tutvub Hardiniga. Tessa on eeskujulik õpilane, kuulekas tütar ja armastusväärne neiu, keda kodulinnas ootab lapsepõlvesõber. Hardin on jultunud, salapärane ja tätoveeritud, kolledži ihaldatuim noormees. Tessa on veendunud, et paari neist ei saa, kuid nende esimesest suudlusest puhkeb kirg. Pärast seda muutub tema elu tundmatuseni.

 

"Kaunitar ja koletis"

Disney “Kaunitar ja koletis” on uusversioon sama stuudio animafilmist, mis nüüdseks üle 25 aasta tagasi kinodesse saabus ja kõikide kinokülastajate südamed esmalt võitis ja seejärel sulatas. Ka uues loos on peategelaseks tegus ja tarmukas Belle, kes soovib näha maailma, mis jääb väljapoole unist külakest, kus ta ühes oma isaga elab ning kus ta peab tõrjuma endast keskmisest paremal arvamusel oleva Gastoni lähenemiskatseid. Kõik muutub aga hetkel, kui ta satub keset sügavat laant asuvasse lossi, mille asukatel lasub karm needus...

"Talve"

Oleme jõudnud 1942. aastasse. Pärast punaste taandumist on Eestis kehtestatud Saksa kord. Vaatamata võimude vahetusele jääb inimloomus endiseks – armastatakse, pidutsetakse, tülitsetakse ja lepitakse. Lutsulikke vimkasid täis loo käivitab Arno Tali poja, Arnoldi, naasmine kodutallu. See sündmus puhub Paunvere noorte vahel lõkkele kirgliku armukolmnurga. Lõbusates intriigides on oluline koht ka vanemal põlvkonnal, kus Teele, Kiir ja teised armastatud tegelased omavahel hoogsalt maid jagavad.

"Kui sädemeid lendas"

Tessa elab purunenud armastust sügavalt ja valusalt üle. Hardin oli talle kõik. Noormees, kes kinkis peadpööritavaid seiklusi, hingematvaid suudlusi, värisema panevaid puudutusi, kireöid. Kõik, mis tungis hingesügavusse ja jäi igaveseks mällu. Nüüd on jäänud veel vaid talumatu valu ja musttuhat mõtet. Miks? Kas ta oli Hardinile kõigest seiklus, järjekordne mängukann? Tessa ohverdas tema nimel kõik: sõbrad, armastavad vanemad, õpingud, paljutõotava karjääri. Nüüd aga on aeg tuhast tõusta ja edasi minna, saagu mis saab.

 

"Kennedy intsident"

 

Kaks kõrgklassi prostituuti satuvad 1939. aasta suvel Eestit külastava noore John F. Kennedy ümber koondunud spionaaživõrku. Sellest areneb romantikat, draamat ja põnevust tulvil armulugu. Santa Fe Film Festival (USA) 2021 - Parim Film. Europa Film Festival (Barcelona) 2021 - Parim põnevusfilm; Parim näitlejanna (Lisette Pomerants).

"Vaat kus paar"

Mees kirjutab põrutavalt poliitikast ja tal on annet pahandusi tekitada. Naine on riigi üks tähtsamaid diplomaate, kel on annet kõige peale. Kui Fred Flarsky satub kokku Charlotte Fieldiga, kellesse ta kord armunud oli ja kes on nüüd USA riigisekretär, võlub ta naist enesekriitilise huumoriga ja meenutab talle ta nooruspõlve idealismi. Charlotte kavatseb USA presidendiks kandideerida ja palkab Fredi oma kampaaniakõnesid vürtsitama. Nende tõmme paneb alguse maailma eri paikadesse jõudvale armusuhtele. Kuid Fredi varasemad ja praegused mõtlematud teod võivad kampaania juba enne selle algust põhja lasta. Film annab „rahvusvahelistele suhetele” ropu, naljaka ja ootamatult armsa uue tähenduse.

 

"Seksivideo"

 

Kui abielupaar avastab, et nende eelmisel õhtul tehtud särtsakas seksivideo on kaduma läinud, ootab neid ees hullumeelne seiklus, et video üles leida ja oma maine päästa.