Peamiselt pidasid foto tuhanded jagajad meditsiiniliselt võimatuks, et Nicole Kidmani näolihased sellisteks emotsionaalseteks ilmeteks võimelised on. Näolihaste liikumatusele on teatavasti üles ehitatud suur osa ilusüstidest.

Ja millele maailma üks kuulsamaid näitlejatare siis sedavõrd intensiivselt reageerib? Ekslikult jagati seda fotot massiliselt kui Nicole Kidmani reaktsiooni obadusele, mille Will Smith Chris Rockile laval andis.

Tõde on aga teistsugune. See ei ole pilt Nicole Kidmani reaktsioonist Will-slap’ile. Nimelt avaldati foto juba paar tundi varem, kui intsident aset leidis. See on pärit tseremoonia algusest, mida tele-ekraanil üle ei kantud. Aga kui seda ülišokeeritud ilmet ei toonud Kidmani näole Oscarite vaieldamatu tipphetk, mis siis ometi? See pidi ometi olema midagi võrdväärselt rabavat! Ja noh, oligi, täpsemalt ... Jessica Chastaini saabumine.

Foto autor Myung Chun selgitas, et Nicole Kidmani nägu peegeldab elevust, mida tekitas näitlejataris Jessica Chastaini märkamine saali teises otsas. Pärast jahmunud näo tegemist asus Kidman Chastainile rõõmsalt lehvitama, Chastain omakorda tuli tema juurde embama.

Nicole Kidman ja Jessica Chastain