Pahaseks ajas Zaslavi kuuldavasti põhjus, miks Eastwoodi filmiplaan teoks teha otsustati. Hiljuti stuudio juhiks saanud Zaslavi esimeste ülesannete seas oli uurida, kuidas rida kassas läbi kukkunud filme üldse tootmisse anti, vahendab Screen Rant.

Ehkki kahe filmiga nii režissööri kui ka parima filmi Oscari võitnud (ja lisaks nii lavastaja kui ka näitlejana mitu nominatsiooni saanud) 91-aastane Eastwood, kes tegutseb lavastajana juba alates 1971. aastast, on Hollywoodi raudvara, pole tema kui režissööri viimased filmid eriti midagi sisse toonud. Kui Zaslav Warner Bros. Discoverys asja uuris, tuli välja, et filmistuudio juhid ei arvanudki, et “Cry Machost” eriline kassahitt saaks. Zaslavi küsimusele, miks filmi siis tootmisesse anti, vastati, et Eastwood on lubatud filmid alati õigel ajal ja alla eelarve piiri valmis saanud. Zaslavi arvates sellest ei piisanud. “Me ei võlgne kellelegi midagi. See ei ole meelelahutussõprus, see on meelelahutusäri," ütles ta.

“Cry Macho” tuli välja 2021. aasta septembris ja jäi igas mõttes üsna märkamatuks. Kriitikute meelest oli film aeglane ja igav, publik polnud oluliselt suuremas vaimustuses. Ja ehkki Eastwoodi töö saab alati tehtud õigeks ajaks ja kasinate vahenditega, ei ole tema staatus legendaarse näitleja ja režissöörina piisav, et publikut igal juhul kinno tuua. Zaslavi juhitud filmistuudios võib nii teda kui ka teisi temasarnaseid oodata pensionile saatmine.