Elisa originaalsarja "Valguses ja varjus" teine hooaeg on värskelt vaatajate ekraanidele jõudnud. Sarja võtted lükkusid küll lokkava viiruse tõttu edasi ja duublite ülesvõtmisega sai pihta hakata alles märtsis, kuid Sten kirjeldab projekti lustlikult sõnadega ‘’alguses ei saanud vedama, hiljem ei saanud pidama’’. Võtted tõid taas kokku tuttava toreda seltskonna, kellega koos sai ka esimene hooaeg väga edukalt purki võetud. Sten meenutab võtteplatsil juhtunud ootamatut olukorda, kus ühel päeval Epp Eespäeva stseeni ajal hakkas sadama rusikasuuruseid lumehelbeid. "Tssss, see jäi kaadrisse ja oli midagi täiesti uskumatut. Mega!" tekitab noor näitleja põnevust.

Mees mitme ametiga

Sarjas täidab Sten lisaks näitlejarollile ka režissöör Ergo Kulla käe all tootmisjuhi ülesandeid. "Mulle nii täitsa meeldib, ma ei oskaks vähem teha ka. Mul hakkaks ilmselt igav, kui keegi mu eest midagi ära teeks,’’ räägib Jõgi. Kuigi noormees naudib mitmel rindel töötamist, läks tema põhirõhk "Valguses ja varjus" uues hooajas ikka näitlemisele.

"Iga amet annab teadmisi, aga kõige rahuldustpakkuvam ja väljakutsuvam on siiski osatäitmine," mõtiskleb Sten ja lisab, et loome on tema jaoks paratamatult äärmiselt oluline osa elust.

Seriaalis kehastab Sten noore Raidi tegelaskuju ning toob välja, et see oli tema esimene psühholoogiliselt tõsiseltvõetav kehastus. "Rait on selline perekondlikult rõhutud retsidivist, kes koos oma venna Rauliga (Rait Fels) tantsib isa Toivo (Riho Kütsar) taktikepi järgi. Aga vanema vennana hakkab minus miski mässumeelsus ja sisemine võitlus kõige ümberringi toimuva osas esile kerkima," kirjeldab Sten rolli.

"Valguses ja varjus" võtetel

Kaitseväekamraadist lavavennaks

Kodumaine teleprojekt andis võimaluse noortel entusiastlikel näitlejatel kogenud lavarebaste kõrval särada. Näitleja Raimo Pass, kes mängis sarjas kohaliku kultuurimaja tantsuõpetajat, kiitis hiljutises intervjuus Olev Sten Erik Jõgi näitlejameisterlikkust. Stenil on aga eelkõige heameel oma venna osatäitja Rait Felsi üle, kellega aastaid tagasi sai koos ka kaitseväes käidud. "Kutsusin spontaanselt ta enda venda mängima. Mees paneb praktiliselt 0 kogemuse pealt imehästi ja on stseenis KOHAL. Müts maha!" kiidab Sten.

Aasta täis võtteid

Kevad toob noormehe jaoks aga mitmeid uusi väljakutseid. Lisaks teletööle veedab noormees päevi ka ansambli Quressiga muusikat tehes, mille loo "Born & Raised" äge video on peagi nähtav Youtube'is. Kuid noor näitleja on juba tegusalt ametis ka järgmise teleprojektiga. Juuni alguses esilinastub komöödiaseriaal "Uus algus", mille režisööriks on taas Ergo Kuld ning stsenaristiks Kait Kall. Suvel on Stenil tulemas filmivõtted Läänemaal ja kuni aasta lõpuni on pea iga kuu planeeritud uute seriaalide võtetele. "Kus mind näha saab? Eks siis näis!"