„See ajaks mind veelgi enam kimbatusse, sest juhib just asjadele ekstra tähelepanu,“ rääkis Sean Bean. „Keegi ütleb: „Tee nii, pane oma käed sinna, kui sa teda sealt puudutad,“ vahendab Variety.

„Ma arvan, et armastajate loomulik olek läheb kaotsi, kui keegi viib selle tehnilise soorituse tasemele,“ lisas ta. Ta tõi näiteks oma isikliku kogemuse 1993. aasta versioonist „Leedi Chatterly armuke“, kus ta mängis koos Joely Richardsoniga.

„“Leedi Chatterly“ oli spontaanne.“ ütles Bean intervjuus Times Magazine’ile. „See oli puhas rõõm. Meil oli omavahel hea keema ja me teadsime, et see, mida me teeme, on erakordne. Tema oli abielus, mina olin abielus, aga me lihtsalt järgisime lugu. Tahtsime selle tõepäraselt esitada.“

„Snowpierceri“ telesarjas oli Beanil üks kummaline kogemus seoses telesarjale vajaliku tsensuuriga. Nii tuli alastistseeni Lena Halliga kaasata mango (jah, puuvili). „See on kena stseen, üsna sürreaalne, unenäotaoline ja abstraktne. Ja mangone.“

Kui intervjueeria tõi välja, et intiimsuskoordinaator on olemas suuresti selleks, et takistada näitlejaid sattumast olukordadesse, kus keegi tunneb, et temaga on lugupidamatult või sobimatult käitutud, oletas Bean, et eks see olene näitlejatest [, kas seda on vaja].