Kuigi saates osalejate kohta veel infot ei avaldata, jagasid „MasterChef Eesti“ produtsendid Kaupo Karelson ja Triin Luhats muud põnevat infot saate telgitaguste kohta, teatas Telia.

Näiteks saame teada, et „MasterChefi“ võttepäevade näol on tegu väga intensiivse perioodiga, mil meeskonna jaoks algab tööpäev juba enne kella 7 hommikul ning lõpeb peale 23. Loomulikult on kokasaate tegemisel ka teatud eelised. Nii saavad saates osalevate amatöörkokkade poolt valmistatud head ja paremat degusteerida saate võttemeeskonna liikmed.

„MasterChef Eesti“
„MasterChef Eesti“

Stuudiopäevade üks suurimaid väljakutseid on aga saatega paratamatult kaasas käiv nõude pesemine, sest ühe päeva jooksul tuleb saates osalejatel valmistada mitu rooga, millega kaasneb terve virn pesemist vajavaid taldrikuid, potte ja panne.

Selle, kes on Eesti parim amatöörkokk, selgitavad välja raudset kohtunikku: Eesti tipprestoranide peakokk Orm Oja, pagarite legend Õie Pritson ning taevalike õhtusöökide ja maitsete meister Mihkel Heinmets.

Eelvoorudest on kohtunikud välja valinud 12 finalisti, keda ootavad ees põnevad ülesanded. 12-episoodilise sarja võitja saab auhinnaks 10 000 eurot ja ihaldusväärse MasterChef Eesti tiitli.

„MasterChef Eesti“ esimene episood jõuab Telia TV Inspira kanali eetrisse laupäeval, 8. oktoobril.