Postimehe Gruppi kuuluva Duo Media venekeelses telekanalis on eetris eelmisel aastal valminud ajaloodraama „Ekaterina. Favoriidid“. Televaatajad on aga märganud, et sarja seitsmendas ja kaheksandas osas õigustatakse Krimmi ülevõtmist Venemaa poolt.

Duo Media juhatuse esimees Jüri Pihel ütles ERR-ile, et ta ei olnud enda sõnul varem selle sarja olemasolust teadlik, kuid olles ERR-i palvel asjaoludega tutvunud, ütles ta, et tegu pole dokumentaalfilmi ega telesaatega, vaid sarjaga, mis räägib peamiselt naisimperaatori elust ja tema suhetest tolleaegsete kuulsate Vene meestega.

Täna Kroonikaga suheldes tunnistas Pihel, et ta võtab toimetuses antud teema siiski üles. „Me kindlasti kogu aeg vaatame väga-väga hoolega, mida me näitame. Ja ütleme nii, et neid asju, mida me ei näita, on umbes kümme korda rohkem kui neid, mida me näitame. Esimene asi, me ei näita ühtegi sanktsioonide alloleva ettevõtte või mis iganes tootja asju. Ja väga-väga hästi kaalutletakse kõik asjad üle. Ma ei oska nüüd selle „Brigaadi“ kohta öelda...“

Jaga
Kommentaarid