Stuudios hindab esitusi diskojõudude peastaap, mida juhib DJ Mart Juur. „Disko on ju niivõrd külluslik žanr, et siin on kõik toonid, värvid ja kõlad lubatud. Meie funktsioon on siis vaadata, kuidas artistid saavad ühe või teise laulu või meeleolu endale, sest eesmärk pole kopeerida, vaid teha sellest oma esitus,“ selgitab Juur.

Mart Juure kõrval asuvad esitusi hindama legendaarsed diskoveteranid Peeter Oja ja Andrus Vaarik, kes toovad saatesse lisaks oma tähelepanekutele ka nostalgia hõngu ja humoorikaid mälestusi.

„Ma ootan väga toredat ekskurssi tagasi noorusesse,“ avaldab Vaarik saate eel ja lisab, et oli omal ajal kõva diskomuusika austaja. Eks seda mäletab kogu Eesti, kui Vaarik ja Oja võtsid jäljendada toonase hittbändi Modern Talkingu pühaloo „Cheri Cheri Lady“.

„Me ju ei laulnud, maigutasime lihtsalt suud, see tuli ju lindi pealt. Siin lauldakse seda ju otse,“ räägib Peeter Oja. Möödunud hooajal ise võistlejana saates osalenud Oja tunneb end eksperdi rollis mugavamalt. „Loomulikult siin laua taga on lihtsam, sest see nõuab ikka pingutust, et erinevaid žanreid omandada ja neid ette kanda, nii et need inimestele meeldiksid ja sa ise rahule jääksid, see on hoopis teine asi,“ tõdeb Oja.

Möödunud pühapäeval esitati muusikalidest tuntud lugusid ja ekspertide edetabeli esikohale paigutus Tanja Mihhailova-Saar. Lõpliku pingerea selgitab televaatajate häälte lisamine, mis avalikustatakse pühapäevase saate alguses. Maikuus toimuvas finaalsaates võistlevad omavahel neli enim punkte kogunud osalejat ja võitja valivad televaatajad.

Diskolugude voorus tulevad esitusele järgnevad lood:1. Saara Nüganen „Voulez-vous danser“ (Ricchi E Poveri)2. Antti Kammiste „Don’t You Want Me“ (Human League)3. Tanja Mihhailova-Saar „Boys“ (Sabrina)

4. Germán Gholami „Cheri Cheri Lady“ (Modern Talking)

5. Eleryn Tiit „Take a Chance on Me“ (ABBA)6. Ott Lepland „Rasputin“ (Boney M)7. Anett Kulbin „Never Ending Story (Limahl)

8. Carlos Ukareda „Sará Perché Ti Amo“ (Ricchi E Poveri)

„Tähtede täht“ paneb puusad nõksuma pühapäeval kell 20.05 Kanal 2-s.