Juur kirjeldas raadiosaates, et viimasel ajal on Jüri Ratast näha igal pool: küll ta annab intervjuusid, kingib naistele lilli, teeb tänaval nii noorte kui eakamatega juttu, pildistab end, laulab, tantsib ja nii edasi. „Ma arvan küll, et ta on maskisaates - üks nendest maskiga inimestest,“ oli Juur kindel. „No oleks väga imelik, kui ta seal ei oleks.“

„Aga samas jällegi - ta ei saa seal särada niimoodi,“ mõtiskles Kivirähk, et Ratasel on vaja võibolla et rohkem oma näoga televiisoris olla, mitte mask peas laulda. „Ta tahaks ikka iga saade särada - ta võiks kuidagi... Kas ta ei saaks olla iseenda maskis? Jüris Ratas Jüri Ratase maskis,“ mõtiskles Kivirähk. „Tal võiks olla niisugune mask, et tehakse suur autoratas,“ pakkus Juur.

„Maskis laulja“ neljas hooaeg startis möödunud pühapäeval, 24. märtsil, kui televaatajate ette astusid esimesed neli kostümeeritud tuntud inimest. Esimeses saates pidi maski loovutama Triibuline, keda kehastas tele- ja raadiosaatejuht Katri Teller. Saatesse jäid veel Kiisu, Saunaviht ja Vampiir.

Tuleval pühapäeval astuvad „Maskis lauljas“ võistlustulle järgmised neli müstilist tegelast: Seebiooper, Kuningas, Elevant ja Flamingo.

Vaata SIIT, millised tuntud eestlased varjavad end juba lavalaudadele astunud maskide taga televaatajate arvates!