2023. aasta 2. septembril hõivas NOËP koos plejaadi muusikute ja külalisesinejatega A. Le Coq staadioni, tuues lavale enda karjääri senise suurima sõu. Enne seda võõrustas Lilleküla staadion viimati muusikuid nullindatel, mil lavale astusid viimseni viimistletud rokimaailma suurnimed nagu Aerosmith ja Lenny Kravitz.

NOËPi staadionikontsert avas Eesti muusikaajaloos uue peatüki ja näitas kahtlejatele, et kodumaine artist meelitab kohale 14 000 pealise publiku.

Film jälgib Andres Kõpperit ja tema sõpru suurkontserdi eel. Kui suure tüki võtab suvest, aga ka vaimust soov teha midagi, kus sissetallatud rada ees puudub. Ning kui lähedal oldi sellele, et kontsert jäetakse 2023. aasta suvel ära ja see lükkub teadmata tulevikku, kuna kümme päeva enne suursündmust selgus, et 16. augustil peab A. Le Coq staadionil toimuma UEFA Euroopa Konverentsiliiga jalkamäng. See tegi omakorda aga võimatuks, et lavaehitus valmiks esialgselt paika pandud kuupäevaks 19. augustil. Või oli see lihtsalt üks NOËP probleem.

Filmitegijad on Ako Lehemets ja Helle Rudi.