Tänases pungisaates otsustasid eksperdid Mart Juur, Merle Jääger ja Indrek Vaheoja anda enim punkte Singer Vingeri looga „Kalkar“ lava vallutanud Saara Nüganenile. Pärast saadet avaldas ta Kroonikale, et lugu oli äge esitada ja ta nautis seda. „See oli ka minu väga ausast ja isiklikust kohast sündinud loovalik ja mõte, mis mul sellega oli. Tore, kui läks korda inimestele,“ lausus Saara.

Ekspertidelt suurte punktide saamist ta ette arvata ei osanud. „Seda ma tõesti ei oodanud. Mulle kuidagi tundus, et ma võib-olla kahvatun teiste kõrval. Aga ju siis mu mõte, idee ja point tulid kohale. Mul on hea meel selle üle,“ lausus ta.

Keda peab Saara „Tähtede tähe“ saates enda suurimaks konkurendiks? Ta avaldas, et ei mõtle teistest osalejatest kui konkurentidest. „Me ju kõik ikkagi anname endast parima. Ei ole sellist tunnet, et õudselt kellegagi konkureeriks. Muidugi pärast näed neid punkte, aga tegelikult see tegemise rõõm kaalub selle üles. Lõpuks see, kes võidab, ei ole nii tähtis minu jaoks,“ ütles Saara.

Mis sai Saara roosadest kontskingadest, millega ta laval vehkis? Millist saate žanrit peab ta enda jaoks kõige keerukamaks? Vaata lähemalt videost!

Jaga
Kommentaarid