„Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas“ on kassatulu teeninud kolme nädalaga 542 997.7 eurot, mis on uskumatu tulemus. Aastal 2007, kui Merivoo esimest filmi tegi, sai ta toetust 50 000 krooni. Et katta kõiki kulusid, pidi reÏissöör ja stsenarist Rasmus Merivoo maha müüma oma hinnalise kitarri (18 000 krooni). Tänaseks on tema investeeringud mitmekordselt tagasi tulnud.

„Väga paljudele meeldib see film väga, olen paljudelt tuttavatelt kuulnud, et nad pole varem ühegi Eesti filmi peale nii palju naernud. Samas teised peavad väga halvaks,“ rääkis LP-le filmikriitik Andrei Liimets. „Aga tõesti on harukordselt lai poolustevaheline kuristik. See pole iseenesest kuidagi halb, kui filmis võetakse hoiakuid või selle puhul tehakse kunstilisi valikuid. See ei peagi kõiki kõnetama.“

Liimetsa sõnul tehakse küll nalja kõikvõimalike gruppide, lihtsustatult öeldes nii EKRE kui ka Reformierakonna valija üle, kuid leidub nähtusi või gruppe, mille üle naljatlemine pole eetilisest seisukohast õigustatud või mõjub maitsetult.

Kultusfilmi „Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas“ kauaoodatud täispikk järg toob suurtele ekraanidele vanad tuttavad ja uued seiklused. Äsja avalikustati filmi plakat ja ametlik Tulnuka veebileht. „Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas“ jõudis kinodesse üle Eesti 1. aprillil.

Filmis löövad kaasa Märt Avandi, Ott Sepp, Vallo Kirs, Liisa Pulk, Kaia Skoblov, Tõnn Lamp, Indrek Ojari, Ago Anderson, Marek Tammets, Indrek Taalmaa, Merle Jääger jpt.

„Tulnukas 2 ehk Valdise tagasitulek 17 osas“ režissöör ja stsenarist on Rasmus Merivoo („Kratt“), operaator Jako Krull („Kratt“), monteerijad Rasmus Merivoo ja Kristin Kalamees („Kratt“), kunstnik Krete Tarkmees („Kratt“). Filmi produtsentideks on Tallifornia dünaamiline duo Tõnu Hiielaid („Kratt“) ja Rain Rannu („Kratt“).