„Tähtede tähe“ aprilli esimesel pühapäeval eetrisse jõudnud pungisaate alguses olid tabeli esinelikus punktide alusel reastades Tanja Mihhailova-Saar, Ott Lepland, Eleryn Tiit ja Saara Nüganen. Uurisimegi neilt pungisaate ajal, keda nad sel hetkel „Tähtede tähe“ finaalsaatesse ennustavad.

Tanja tõdes toona, et raske on öelda, kes võiksid finaali jõuda. „Alati sõltub väga palju päevast, mis lood on esitajatel välja valitud, kuidas kellelgi tervis on. Vaatame, igas saates on erinevatel inimestel väga palju erinevaid etteasteid. Kõigile hoian pöialt, mõisa peale see mäng ei ole,“ lausus Tanja kergel huumorinoodil.

Ott avaldas pungivooru järel, et tema veel finaalile ei mõtle ning ta ei osanud öelda, millised neli tähtede finaalis omavahel mõõtu hakkavad võtma. „Eks mina lähen kindlasti endast maksimumi andma. Eks siis inimesed otsustavad,“ sõnas ta finaali kommenteerides. Enda finaali esinelikkuse jõudmise osas ei tahtnud Ott seisukohta võtta. „Ma ei teagi veel ju, kas ma üldse sinna TOP4 jõuan. Eks see siis ole näha. Ja kui jõuan, siis mul juba paar mõtet on, mida võiks proovida,“ jättis ta salapära õhku.

Kes aga sel hooajal „Tähtede tähe“ finaali kinni paneb? Kui Tanja ja Ott ühtegi kindlat nime välja ei toonud, siis Eleryn pakkus toonase tabeliseisu järgi hooaja võitjaks kas Otti või Tanjat. Saara vastus oli aga konkreetne - tema arvas, et võitjaks tuleb Tanja. „Selles formaadis tuleb tal kõik väga hästi välja,“ kommenteeris Saara oma pakkumist. Kui täppi nende ennustused läksid, selgub juba järgmisel nädalal suures „Tähtede tähe“ finaalsaates.

Tänases „Tähtede tähe“ finaalieelses erisaates selgusid juhuslikus järjekorras need tähed, kes finaalis võidu nimel võistlema asuvad. Finaalis peavad esinelikusse jõudnud Tanja, Ott, Saara ja Germán Gholami esitama ühe ülemaailmselt tuntud staadioniroki hiti. Lisaks pakuvad samas žanris meeldejäävaid etteasteid ka Antti Kammiste, Anett Kulbin, Eleryn Tiit ja Carlos Ukareda, kes lõppvõistlusele ei pääsenud.

„Tähtede tähe“ 5. mai finaalsaates esitavad esinelikusse jõudnud tähed järgmised lood:

Tanja: Tina Turner - „Proud Mary“
Ott: Foo Fighters - „The Pretenders“
Saara: Kate Bush - „Running Up That Hill (A Deal with God)
Germán: Queen - „We Are the Champions“