Filmikultuurile keskenduv Birth.Movies.Death kinnitas neile usaldusväärsetele allikatele toetudes, et Warner Bros. Pictures otustas pärast "Batman vs Supermani" leiget vastuvõttu lisada mitmesse juba filmitud stseeni huumorit. See tähendas aga kümnete miljonite suurust lisandust eelarvesse.

Warner Bros.-i mõjutas otsuse tegemisel ka "Suitsiidisalga" esimese treileri väga positiivne vastukaja. Fännid oli rahul filmi sünge huumori ja veidra tooniga. Birth.Movies.Deathi allikas kinnitas, et esimeses treileris oligi esindatud kogu filmi huumor. Nüüd aga lisatakse valitud stseenidesse nalju ja üldist kergust, et mitte jätkata "Terasmehe" ja "Batman vs Supermani" paljukirutud tõsimeelsusega.

"Suitsiidisalgas" Kapten Boomerangi kehastav Jay Courtney kinnitas hiljuti Entertainment Tonightile antud intervjuus, et filmile lisatakse juurde ainult natuke märulit. Huumoripuudulikkuse kohta kommenteeris näitleja ainult põgusalt nii palju, et tema sõnul ei tasu kuulujutte uskuda.

MTV filmiauhindade jagamisel tegi Warner Bros. avalikuks ka täiesti uue treileri ja kui reklaami enam üldse uskuda, siis tundub film endiselt väga huumori - ja märulirikas. Jared Leto Jokker tundub fantastiline ning isegi Batman ilmub korra välja.