2017 paistab olevat aeg, mil kinodesse jõuab uus "Tomb Raider". Info pärineb Heroic Hollywoodile antud vihjest, mille kohaselt Warner Bros. Picturesi poolt sellele ajale määratud veel nimetu film ongi "Tomb Raider".

Filmi nimi on registreeritud ka domeenina thetombraidermovie.com. See vihjab, et seekord on pealkirjaks lihtsalt "The Tomb Raider". Hetkel on teada, et režissöör on Roar Uthaug. Tema viimane film oli ka Eesti kinosid aasta alguses väisanud Norra katastroofifilm "Laine". Stsenarist on aga tulevase "Transformerid 5" üks kirjutajatest Geneva Robertson-Dworet.

"Star Wars; Jõud tärkab" staar Daisy Ridley on üles kerkinud kui potentsialne näitleja Lara Crofti rolli. Ridley kehastaks rolli saamise korral briti arheloogi ja seiklejat Lara Crofti.

Milline saab olema uus "Tomb Raider"? Märtsi alguses IGN-ile antud intervjuus kinnitas režissöör, et tal on kavas muuta Lara varasemate filmidega võrreldes inimlikumaks. Sarnaselt 2013. aasta videomängule "Tomb Raider", mis kujutas Larat veel noore ja kogenematuna, on ka uue filmi puhul kavas alustada karakteri tutvustamisega täiesti nullist.

Nii nägi välja 2001. aasta "Lara Croft: Tomb Raider".